Jussi Halla-aho: Mitä järkeä tässä on?

Uutisoimme eilen, kuinka Päivi Nergin mielestä suomalaiset ovat suurin turvallisuusuhka maassamme. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on ottanut asiaan kantaa Facebook-sivullaan omaan terävään tyyliinsä. Halla-aho kirjoittaa seuraavasti:

”Ongelmat eivät koskaan johdu maahanmuutosta, mutta silti niitä ongelmia pyritään aina ratkaisemaan lisäämällä rahaa maahanmuuttajien kotouttamiseen ja viihdyttämiseen.

Mitä järkeä tässä on?

Tuli mieleen, kun perussuomalaisten poliittinen suunnittelija tuolla toisaalla kysyy, miksi suomalaisille syrjäytyneille ei luoda ohituskaistaa terveydenhoitoon, asuntoihin yms., vaikka suomalaiset syrjäytyneet kuulemma ovat suurin turvallisuusuhkamme.”

Lähde: Facebook

Katso myös:

2 thoughts on “Jussi Halla-aho: Mitä järkeä tässä on?

  • 5.9.2017 at 09:10
    Permalink

    Nerg on sekaisin, niin on myös moni muu virkamies, poliitikoista puhumattakaan.

    Reply
  • 5.9.2017 at 09:24
    Permalink

    Miten on mahdollista että joku utaremaisteri vai mikä lie on päässyt tähän virkaansa?
    Suomi on huonossa jamassa kun kaikenlaiset tampiot hoitavat virkoja joihin heidän koulutuksensa ja varsinkaan älynsä ei riitä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.