Kansanedustaja vaatii vihervasemmistoa irtisanoutumaan laittomuuksista

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä vaatii vihervasemmistoa irtisanoutumaan laittomuuksista. Kärnä kohdistaa vaatimuksensa erityisesti vihreiden puheenjohtaja Touko Aallolle joka on kannanotoissaan kunnostautunut kansalaistottelemattomuuden puolestapuhujana. Aallon lisäksi Kärnä mainitsee uudensuomen blogissaan vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Anderssonin joka myöskin on ilmaissut tukensa mm. virkavallan tehtävien estämiselle palautustilanteissa.

Kärnä kyseenalaistaa blogissaan vasemmiston omistautumisen toimivan valtiovallan ylläpidolle ja motiivin toimia politiikassa. Seuraavassa ote Kärnän blogista:

-Olen erittäin huolissani Jyväskylän tapahtumista. Virkavallan kunnioitus on vähentynyt eikä tilannetta ainakaan helpota se, että niin vihreiden Touko Aalto kuin vasemmiston Li Anderssonkin ovat julkisesti kertoneet hyväksyvänsä laillisten pakkopalautusten vastustamisen. Herää kysymys, uskooko Suomen vihervasemmisto oikeusvaltioon vai anarkiaan?

Tilanne Suomessa on eskaloitumassa ja meidän poliitikkojen tulisi nyt yhdessä kantaa vastuuta oikeusvaltiosta sekä sen periaatteiden kunnioittamisesta. Muussa tapauksessa asiat lähtevät käsistä kuin nappi housuista. Läntisissä demokratioissa omasta ideologiasta poikkeava lainsäädäntö muutetaan vain parlamentarismin kautta, ei lähtemällä kaduille hulinoimaan kuten banaanivaltioissa.

Vaadin vihervasemmistoa irtisanoutumaan tällaisesta ja ilmoittamaan kannattajilleen, että lakia on noudatettava ja viranomaisten on annettava tehdä työnsä.

Lähde: mikkokarna.puheenvuoro.uusisuomi.fi

 

4 thoughts on “Kansanedustaja vaatii vihervasemmistoa irtisanoutumaan laittomuuksista

  • 5.9.2017 at 20:07
    Permalink

    Täyttyykö kiihottaminen. Ei muuta ku syytettä niskaa.

    Reply
  • 5.9.2017 at 20:12
    Permalink

    Kulttuurimarxismi kukkii!

    Reply
  • 5.9.2017 at 20:51
    Permalink

    Rajat auki Kärnä taas tuulettaa ikeniään -”Mies”on umpimokuttaja joka ilmaantuu paikalle aina silloin kun voi sanoa jotain mistä saattaisi herua irtopisteitä -tyypillinen kepun kansanedustaja joka myötäilee yleistä mielipideilmapiiriä ja on valmis olemaan mitä mieltä tahansa jos siitä saa henkilökohtaista hyötyä. Kansallismielistä esittävä monikulttuurin kannattaja & rajat auki aktivisti. Syöpää.

    Reply
  • 6.9.2017 at 05:46
    Permalink

    Mies ei muista mitä keskusta ja pääministeri Sipilän toimet ovat aiheuttaneet matuvyöryn ollessa pahimmillaan. Lupauksia omista taloista ja tunne että Suomi antaa kaikille laittomille rajan ylittäneille hunajaa ja taskut täyteen rahaa ja jotka sitten levisivät kulovalkean tavoin lähtömaiden sosiaalisurffareiden keskuudessa. Ja matuaalto vain kiihtyi kun pääminsiterimme nähtiin eräässa VOK:ssa alaikäiseksi tekeytyneen matun kusetetavana. Tämä hujari oli veittänyt Euroopssa lunkia elämää jo vuosia hölmöjen eurooppalisten kustantaessa hänen kahviloissa ja kuntosaleilla viettämänsä ajan. Eikä lestadiolaisen sipilän lausunnot ole siitä paljon muuttuneet. Siivotkaa ensin oma pesänne enne kuin alatte kuseskella muiden niskaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.