Nerg: Kansalaisilla ei ole oikeutta ottaa poliisia sijaiskärsijäksi

Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg muistuttaa Jyväskylän tapauksen tiimoilta kansalaisia poliisin oikeudesta suorittaa sille annettu tehtävä ilman että kansalaiset siihen puuttuvat.

-Kansalaisilla ei ole oikeutta ottaa poliisia sijaiskärsijäksi, kun se suorittaa hallinnon sille määräämän tehtävän. Poliisi arvioi tilanteen ja aina toimii arvion mukaan.Poliisi myös kantaa vastuun toiminnastaan. Selkeä viesti tässä on se että tehtävä suoritetaan loppuun.

Nerg ottaa kantaa myöskin esimerkiksi vihreiden puheenjohtaja Touko Aallon kannustamaan kansalaistottelemattomuuteen.

-Kansalaisten tulee vaikuttaa poliittisiin päättäjiin, ei estää poliisin työtä.

Migrin mukaan sillä on rekisteröitynä noin 15 000 asiakasta ja heistä noin 11 000 on saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen. Asioiden käsittely on edennyt loppuvaiheeseen. Hallinto-oikeudessa on käsiteltävänä noin 8000-9000 valitusta.

Lähde: Mtv

 

6 thoughts on “Nerg: Kansalaisilla ei ole oikeutta ottaa poliisia sijaiskärsijäksi

  • 5.9.2017 at 07:49
    Permalink

    No vähän alkaa järjen ääntä kuulua. Nopeasti uudet lait voimaan millä nämä suomalaiset ”auttajat” saadaan vastuuseen viranomaistoiminnan haittaamisesta ja myös systemaattisesti ohjattujen mellakoiden ja epäjärjestyksen aiheuttamisesta. Pelkät sakot eivät riitä vaan vankeustuomiot ovat ne keinot jotka tehoavat.

    Reply
    • 5.9.2017 at 08:13
      Permalink

      Nerg ja järki ei mahdu samaan lauseeseen -utaretutkia sanoo ja tekee mitä muut käskyttää, tämä älyllisesti jälkeenjäänyt eukko on tehtävässään vain ja ainoastaan siksi että suomeen pystytään tuomaan mahdollisimman paljon kehitysmaalaisia. Nergillä ei ole omia mielipiteitä ja vielä vähemmän rohkeutta toimia itsenäisesti joten hän sopii tähän käsinuken rooliin mainiosti. Erittäin haitallinen henkilö suomen tulevaisuutta ajatellen -normaalissa valtiossa akka olisi potkittu virastaan jo syksyllä 2015. Maanpetturi.

      Reply
    • 5.9.2017 at 09:42
      Permalink

      Sellaisia lakeja on jo, ja jos Päivi Nerg oikeasti haluaisi ”ottaa kantaa” Touko Aallonkin aivopieruihin voisi tyhjänpäiväisen lätinän sijaan lähettää Poliisit pistämään sille raudat ranteisiin rikokseen yllyttämisestä.

      Reply
  • 5.9.2017 at 07:53
    Permalink

    Tämä kyseinen suvakkihan tietää ja tuntee jokaisen maahan tulleen turistin. Miten näillä aivoilla varustettu kahjo voi hoitaa työnsä, maksetaanko tälläiselle uuvatille vielä palkkaa kun suhmuroi ja mokailee koko ajan ja vielä valehtelee suorassa teevee lähetyksessä. Varmaan Sipilän hyvä kaveri.

    Reply
  • 5.9.2017 at 08:42
    Permalink

    Tai jos sitten tehtäisiin niin, että ei poliisia tosiaankaan miksikään sijaiskärsijäksi vaan annettaisiin kansalaisten hoitaa tää matuhomma kuntoon.

    Reply
  • 6.9.2017 at 06:40
    Permalink

    Vihreät ja vasemmiston idiootit alkaa olla jo vaaraksi yhteiskunnalle!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.