Emma Kari: Miksi he eivät puhalla peliä poikki, vaan vievät läpi toinen toistaan pahempia heikennyksiä näiden ihmisten oikeuksiin?

Emma Kari (Vihr) ottaa vahvasti kantaa facebook päivityksessä ihmisoikeuksista.

Kyyjärvellä kiinniotettu afgaaniperheen isä ja kaksivuotias tyttö on päästetty vapaaksi. Poliisia pienen vauvansa kanssa paennut äiti on edelleen kateissa, mutta paollaan hän pelasti perheensä ainakin hetkeksi pakkopalautukselta Afganistaniin.

Kuohunnan keskellä on hyvä kysyä itseltään, mikä on tässä maassa minulle arvokasta? Minä olen ylpeä tästä maasta tasa-arvon, yhtäläisen ihmisarvon ja auttamisen perinteen takia. Täällä kaikista pidetään huolta. Jokainen ihminen on ainutkertainen yksilö, ei luokkansa, sukunsa, uskontonsa tai kastinsa edustaja.


Hallituspuolueiden edustajat ja kyyniset nettikommentoijat tekevät kaikkensa, jotta ihmisoikeuksien puolustajat näyttäytyisivät epäisänmaallisina oikeusvaltion murentajina. He kritisoivat muita, koska eivät pysty vastaamaan kysymyksiin omasta toiminnastaan. He eivät pysty vastaamaan siihen, miksi he sallivat äitien, lasten ja vauvojen pakkopalautukset maihin, joissa heidän turvallisuuttaan ei kukaan pysty takaamaan. Miksi he eivät puhalla peliä poikki, vaan vievät läpi toinen toistaan pahempia heikennyksiä näiden ihmisten oikeuksiin.

Minulle ihmisoikeuksien puolustaminen on isänmaallisuutta. Minulle jokaisen lapsen kiistaton oikeus hyvään elämään on suomalaisuutta parhaimmillaan. Historia ei kiitä niitä, jotka kääntävät selkänsä vääryyksille. Historia ei kiitä niitä, jotka hyväksyvät hiljaisuudellaan ihmisyyden polkemisen. Me muistamme sankareina ne ihmiset, jotka vastustivat epäoikeudenmukaisuuksia. Me muistamme ne ihmiset, jotka eivät olleet hiljaa.

Minulle tämän maan suurimmat sankarit ovat aina olleet niitä, jotka ovat olleet heikoimpien puolella. Ne, jotka sanovat, että me olemme parempia kuin se politiikka, jota nimissämme nyt tehdään. Ne, jotka satavuotiaassa Suomessa uskaltavat sanoa, että tämä ei ole oikein. Heitä minä kiitän!


https://www.facebook.com/emmakari1/?fref=ts

7 thoughts on “Emma Kari: Miksi he eivät puhalla peliä poikki, vaan vievät läpi toinen toistaan pahempia heikennyksiä näiden ihmisten oikeuksiin?

  • 6.9.2017 at 22:22
    Permalink

    jaa emma taas syyllistää. voitaisko emma lähetää sinnne mistä paasaa,ilman paluulippua,loppuis se p jauhaminen,jos ei nyt niin toivottavasti tulevaisuudessa, jätesäkki päälle ja baanalle elvistelemään.Nämä viherv suvakit saisi uusia elämyksiä

    Reply
  • 6.9.2017 at 22:54
    Permalink

    Oi tätä egon ja tekopyhyyden juhlaa. Emma, kuten muutkin ketkä paasaavat siiitä mitä kaikkea kaikkien muiden tulisi tehdä, jättävät vain poikkeuksetta konkreettisesti kertomatta miten asia tulisi hoitaa. Ei sanaakaan siitä mihin kaikki johtaa. Millä rahalla ja korolla kaikki kustannetaan. Miten se on toiminut tähän mennessä Ruotsissa tai Saksassa. Onko jokainen maailman ihminen suomalaisen arvoinen etuuksineen Suomessa. Huolimatta kuka on tai mistä. Jos se ilmestyy takapihalle niin äkkiä kokki, tulkki, lakimies ja lääkäri paikalle varmistamaan herran hyvinvointi.

    Yemen, palestiina, e-afrikka, saudit, irak, afganistan etc on jo unohdettu. Ketä kiinnostaa naiset ja lapset jos tarjolla on nuoria miehiä kotiiovelle kuljetettuna,

    Jos ei kykene ymnärtämään de facto asioita kuten syntyvyyttä ja sosiaalista kuormaa, ei missään nimessä tulisi olla minkäänlaisissa tehtävissä missä on vaikutusvaltaa muiden asioihin.

    Emma on hyvä ja lähtee omin rahoin kustantelemaan ja auttamaan. Nämä ihmiset, ei mitään esteitä jaella muiden rahoja ja tinkiä muiden etuuksista. Paljonkohan on koko vasemmistopuolue laittanut omasta taskusta matujen kolehtiin?

    Psyykkisestä tilasta varmaan johtuen, nämä pelaavat niin absoluuttisen polaarisesti, että ei ole ihme että perusteluja emme koskaan kuule.

    Televisiossa voisi pyöriä ohjelma, missä Emma Karin tapaiset omanarvontuntijat joutuisivat vastaamaan kysymyksiin , ilman vaihtoehtoa käyttää lempisanoja, kuten rasismIa, joilla vältetään varsinaisesti vastaamasta mihinkään mikä pakottaisi sanomaan ääneen jotain mitä ei halua todeksi uskoa.
    .

    Reply
  • 6.9.2017 at 22:59
    Permalink

    ”Minulle ihmisoikeuksien puolustaminen on isänmaallisuutta.”

    Hallituksen toimet (kuten sotaan kantasuomalaisia vastaan palkatut Polpo ja nettikytät) ja vihervassarien puheet osoittavat, että ainakin ”väärinajattelevilta” kantasuomalaisilta ihmisoikeudet on poistettu.
    Meillä valtaapitävien zio-globalistien, vihervassarien ja muiden kulttuurimarxistien yhteisestä agendasta kansallisuuksien ja kansallisvaltioiden tuhoamiseksi (käyttäen hyväksi alullaan olevaa mutavyöryä Afrikasta) saa hyvän käsityksen esim. seuraavasta:
    ”EU:n isä, kreivi Richard Coudenhove-Kalergi, oli salaliiton johtaja, jonka tavoitteena on tuhota Euroopan kansat.”,
    http://mvlehti.net/2015/08/26/lukija-eun-isa-kreivi-richard-coudenhove-kalergi/

    Reply
  • 7.9.2017 at 00:46
    Permalink

    Nämä ” Emmat” saisivat jo pitää suunsa kiinni. Suomi ja suomalaiset, turvallisuus ja jatkuvuus, Suomessa hoidettava. Mihin on kadonnut kansallinen vastuu!

    Reply
  • 7.9.2017 at 09:59
    Permalink

    Emma juutalaisena taitaa unohtaa että on itse mukana tekemässä näitä päätöksiä. Koulukuntansa tavin hän esittelee kysymyksiä ja kertoo kauniita sanoja jotka ovat usein valeita. Mutta mitään hän ei tee asioiden muuttamiseksi. Pissiksestä on kasvanut piinkova politikko. Joka on varmaan sitä mieltä että hänen isäänsä kohdeltiin kaltoin ja nyt hän on päättänyt kostaa sen kaikille suomalaisille.

    Reply
  • 7.9.2017 at 13:17
    Permalink

    Katsokaa Australian rajalla. Ei pääse maahan jollei ole paluulippua.

    Reply
  • 7.9.2017 at 20:54
    Permalink

    Emma Karin kirjoitus osoittaa, miten ulkona kansanedustaja voi olla. 100 miljardia miinuksella Suomi ei ole maailman kehto. Olemme kansana vastuussa tulevaisuudestamme omille jälkeläisillemme ja mikäli raiskaamme taloutemme peruspilarit siirtämällä tulonsiirtoa ihmisille, jotka ovat pysyvästi nettomaksajia , tarkoittaa tämä syvenevää taantumaa riippuen kuinka ison kustannuserän nämä ihmiset Suomelle aiheuttavat ja tämä on riippuvainen Suomen viestistä maailmalle, kannattaako tänne tulla.

    Onhan erikoista, että Afganistanista tullaan Suomeen, eikö? Siinä on monta muutakin vaihtoehtoa ympärillä. Myöskin sisarkulttuurista. Rauhallista ja uudelle elämälle sopivaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.