Monikulttuuriset uutiset, lähetys 3 – Katso video

0

Sebastian Tynkkysen Monikulttuuriset uutiset ovat edenneet kolmanteen lähetykseensä. Ohjelmassa Tynkkynen paneutuu viime viikolla esiin tulleisiin maahanmuuton ja monikulttuurisen yhteiskunnan ongelmiin.

Kyseessä on erittäin laadukkaasti toteutettu, asiallisesti toimitettu ohjelma, josta näet monikulttuurisuuden kipukohdat koottuna yhteen paikkaan. Tällaiseen journalismiin ei yksikään iso mediatalo mittavista resursseistaan huolimatta pysty. Suomeksi sanottuna: Kannattaa katsoa.

Katso Monikulttuuriset uutiset mainoksen alta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.