Näkökulma: Valtamedian alennustila

Maanantaisen Jyväskylän turvapaikanhakijoiden mellakoinnin uutisoinnissa tuli taas synkällä tavalla esiin suomalaisen ns. valtamedian alennustila.

Poliisi joutui lopettamaan tuntikausia jatkuneen mellakoinnin muun muassa käyttämällä paprikasumutetta eli OC-kaasua.

Tapahtumien jälkeen internetiin ilmestyi video, jossa turvapaikanhakijat puhaltevat tupakansavua toistensa silmiin, jotta ne ärtyisivät ja alkaisivat vuotaa. Vieressä suomalainen lehtikuvaaja otti kuvia vuotavista silmistä ja silmiään vedellä pesevistä turvapaikanhakijoista.

Luultavasti vuotavasilmäinen henkilö ei edes ollut niitä harvoja, jotka olivat saaneet osansa poliisin sumutteesta.

Kyseinen savunpuhalteluvideo osoittaa aukottomasti, että kyse oli silkasta lavastuksesta. Silti Aamulehti uutisoi aiheesta maanantai-iltana seuraavasti:

Uskoiko kuvaaja oikeasti, että nämä miehet halusivat rauhoittaa silmiään puhaltelemalla niihin tupakansavua? Kyllähän jokainen terveellä järjellä varustettu ihminen tajuaa, rauhoittaako vai ärsyttääkö tupakansavu silmiä.

Tämän lisäksi Aamulehti valehteli lukijoilleen päin naamaa kertomalla, että poliisi olisi käyttänyt kyynelkaasua.

Todella alhaista ja tökeröä toimintaa Aamulehdeltä. Joko kuvaajat ja toimittajat ovat äärimmäisen yksinkertaisia, eivätkä ymmärrä, mitä ympärillään tapahtuu. Tai sitten he aliarvioivat lukijoitaan, kun syöttävät heille tällaista roskaa. Veikkaan jälkimmäistä.

Onhan tuollaisella teatterilla merkitystä. Turvapaikanhakijat saavat uhriutua, ja antaa sellaista kuvaa, että suomalainen poliisi on väkivaltainen fasisti. Ja mediahan mielellään tuollaista kuvaa levittää, sillä heidän prioriteettinään on monikulttuurisen agendan levittäminen keinolla millä hyvänsä.

Älkää kysykö miksi. Vaikka turvapaikanhakijat tekisivät mitä kolttosia tai rikoksia tahansa, heidät esitetään aina uhreina. Syyllinen löydetään aina suomalaisesta rasistista.

Sama juttu niin ikään maanantaina Alahärmän yläkoulussa tapahtuneiden turvapaikanhakijoiden riehumisten suhteen. Monikulttuurista unelmaa suojellakseen koulun rehtori kielsi oppilaita puhumasta tapahtumista, ja vaikeni myös itse kertoen, että viranomaiset hoitavat tiedottamisen. Viranomaiset olivat harvinaisen vaiti, ja muun muassa Iltalehti uutisoi asiasta ”oppilaiden ja opettajien välisenä nujakointina”.

Oikeasti tilanne sai alkunsa turvapaikanhakijoiden törkeästä käyttäytymisestä suomalaista tyttöä kohtaan. Suomalaisten poikien mentyä väliin turvapaikanhakijat riehaantuivat, ja turpaan saivat niin suomalaispojat kuin tilannetta rauhoittamaan menneet opettajatkin. Nykysuomi kertoi näidenkin tapahtumien todelliset taustat, kun valtamedia vaikeni niistä.

Puolueetonta tiedonvälitystä ei ole enää olemassakaan. On järkyttävää huomata, kuinka isojen medioiden edustajat lähtevät mukaan tällaiseen lavastettuun turvapaikanhakijoiden propagandaan. Kuinka he uskovat kaiken, mitä heille kerrotaan ja mitä näytelmää heidän edessään näytellään.

Mitään ei kyseenalaisteta, kaikki julkaistaan sellaisenaan tai jopa keksitään omia tarinoita siihen vielä lisäksi. Nostetaan ulkomaalaiset jalustalle ja syyllistetään omaa kansaa.

Näin luokatonta on suomalainen valtamedia vuonna 2017. Hävetkää.

7 thoughts on “Näkökulma: Valtamedian alennustila

  • 6.9.2017 at 11:38
    Permalink

    Se ompi monikulttuuria tämä puukkohippa,olihan sitä ennen suomessakin.varsinkn yhden etnisen ryhmän piireissä. Se oli kuitenkin tasapuolista.kun molemmilla oli keglu. Eikä vaa nigri tai arabi elätillä eli parasiitillä,

    Reply
  • 6.9.2017 at 18:35
    Permalink

    Millä helvetillä joku rehtori voi kieltää oppilaitaan puhumasta asioista koulun ulkopuolella. On tämä niin pohjois-koreaa että oikein …

    Reply
  • 6.9.2017 at 22:01
    Permalink

    Lähinnä olen pettynyt suomalaisiin siinä, että ottavat turpaansa pakolaisilta. Ilmeisesti meistä on tullut jo täysin vellihousuja jos sphagetinvelttoja potkuja ja lyöntejä jakavat geelitukat pyörittelee.

    Reply
    • 6.9.2017 at 23:03
      Permalink

      Ota huomioon että todnäk ovat +20v tyyppejä nämä ”koululaiset”

      Reply
    • 9.9.2017 at 07:55
      Permalink

      Kyseessä oli alaikäiset kotimaiset oppilaat vastassaan parta lapsukaisia lauma, nuoriso edes yritti pojot siitä. Jos mun pojan kouluun ilmestyy noitä pedofiilin seuraajia niin itse lähden sinne välitunteja viettää, mailan kanssa…

      Reply
  • 7.9.2017 at 15:04
    Permalink

    Ensinnäkin. Suomessa ei käytetä kyynelkaasua, kuten suuressa maailmassa. OC sumute on tarkempi, eikä aiheuta haittaa ulkopuolisille. Muualla päin maailmaa kätetään vesitykkejä, projektiileja ja kumiluoteja. Pampun käyttökin on tehokkaampaa. Täälläpäin ei ole tapana hakata silmittömästi kuten ”turvapaikanhakijat” valheellisesti väittivät. 10p ja papukaijamerkki poliiseille jämäkästä toiminnasta.

    Reply
  • 7.9.2017 at 15:16
    Permalink

    Meidän valta media on mielenvikaisten käsissä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.