Sebastian Tynkkynen julkaisi videon pakolaisten paraatimarssista ruotsiin

Perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu Sebastian Tynkkynen oli eilen paikalla kun sadat ihmiset aloittivat mielenilmauksensa joka huipentui Suomen pakolaispolitiikkaan ja oloihin pettyneiden 55 pakolaisen rajan ylitykseen Ruotsin puolelle.

 

Dublin-sopimuksen nojalla rajan ylittäneet pakolaiset voidaan palauttaa Suomeen. Prosessi on kuitenkin monimutkainen ja vie sekä resursseja että aikaa.

Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön tulosaluejohtaja Mikko Montin toteaa.

– Mielenilmaus oli etukäteen tiedossa ja siihen on voinut nytkin varautua. Jos rajan ylityksiä tapahtuu lisää, niin kyllä meillä resursseja riittää, että käsittelemme ja vastaamme näihin takaisinottopyyntöihin, Montin sanoo.

Lähde: www.facebook.com/sebastian.tynkkynen, YLE

 

 

2 thoughts on “Sebastian Tynkkynen julkaisi videon pakolaisten paraatimarssista ruotsiin

  • 6.9.2017 at 10:36
    Permalink

    Kertoisivat nyt ihmeessä kaikille arabeille ja afrikkalaisille, että Suomi on pazka maa ja tänne ei kannata tulla.

    Reply
  • 6.9.2017 at 15:11
    Permalink

    Yksi linja-autollinen ei suomen kansanvaihtoa pysäytä. Käykää tutustumassa migrin tilastoihin viimeisen vuoden ajalta -suomalaisiin kohdistuva kansanmurha on totisinta totta.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.