Dan Koivulaakso soimaa Touko Aaltoa tämän kehoitettua kansalaisia noudattamaan lakia

Vasemmistonuorten entinen puheenjohtaja, fasismin vastustaja ja äärioikeistotutkija Dan Koivulaakso on facebookissa ilmaissut paheksuntansa Touko Aallon mielipiteenmuutosta kohtaan kansalaistottelemattomuusasiassa. Vihreiden puheenjohtaja Aalto on iltasanomien haastattelussa todennut seuraavaa:

– On selvä, jos viranomaistoimintaa pyritään estämään, se ei koskaan ole hyväksyttävää.

Osoittaa miehekästä selkärankaa Touko Aallolta muuttaa linjaa näin radikaalisti.

Koivulaakson kannanotto kokonaisuudessaan:

-”Kauas on pitkä matka ja sinne on nyt tultu kun Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto puhuu kansalaistottelemattomuutta vastaan tilanteessa, jossa vauvoja käännytetään Afganistaniin.

Harmittaa kovasti kaikkien niiden vihreiden puolesta, jotka kannattivat Emma Karia tai Maria Ohisaloa puheenjohtajaksi. Vaikeaa kuvitella, että siltä suunnalta olisi nousevan kannatuksen huumassa käännetty selkää ihmisoikeuksille näin epäinhimillisellä kommentilla.

”Minulla on periaate, että ennen kuin tiedetään mitä tarkkaan ottaen on tapahtunut, ei tavata ottaa kantaa.”

Hyvä, ettei ota kantaa jos ei tiedä. Näin pimennossa ei kuitenkaan puoluejohtaja voi olla aihepiiristä, jota hän seuraa aktiivisesti.”

Aiemmin eilen Koivulaakso esitti facebookissa vetoomuksen jossa pyydettiin ihmisiä lahjoittamaan rahaa ”Oikeutta ilman rajoja”-järjestölle, joka keskittyy pakolaisten lupamaksujen maksamiseen.

Lähde: www.facebook.com/koivulaakso, IS

 

4 thoughts on “Dan Koivulaakso soimaa Touko Aaltoa tämän kehoitettua kansalaisia noudattamaan lakia

  • 7.9.2017 at 12:51
    Permalink

    Touko Aalto on omituinen höpöttäjä.

    Reply
  • 7.9.2017 at 13:24
    Permalink

    Kaikkien vihapuhujien äiti. danny koivulaakso.

    Reply
  • 7.9.2017 at 13:41
    Permalink

    Pesunkestävä puna kommunisti ja äärianarkisti jonka ainut idea on tuhota suomalaista yhteiskuntaa rikollisin keinoin. Miksi tämä kulkee vielä vapaana.

    Reply
  • 7.9.2017 at 15:34
    Permalink

    Kannattaa katsoa YouTubesta erään ex-Antifalaisen haastattelu. Vasemmisto on täynnä vihaa yhteiskuntaa, lakeja ja järjestystä kohtaan ja siellä kirjaimellisesti lietsotaan vihaa ja väkivaltaista toimintaa kaikkia muita kohtaan. Toverit agitoivat tapaamisissa toisiaan äärimmäiseen vihaan muita ihmisiä (kuin vasemmistolaisia) ja yhteiskuntaa kohtaan, raivoon ja tuhoamisvimmaan eikä ole vaikea yhdistää tätä herraa lausuntojensa perusteella tähän ajattelu- ja toimintamalliin. Kaikki vasemmiston ”rauhanyhdistykset” yms. ovat puhdas kulissi ja kätkee taitavasti sen mitä näyttämön takana touhutaan.

    Sinänsä mielenkiintoista havainnoida, että uusnatseja ollaan tarmokkaasti kieltämässä, mutta vähintään yhtä vaaralliselle (ääri)vasemmistolle ei tehdä mitään. Voiko tästä tehdä johtopäätöksen, että minkä poliittisen suunnan edustajat vetelevät naruja yhteiskunnassamme?

    Jos joku ei tiedä mikä on Antifa, niin lyhykäisesti se on, Suomessakin toimiva, puolisotilaallinen (ääri)vasemmistojärjestö, jonka tavoite on kaaos ja väkivalta. Tiukasti tarkasteltuna se voisi täyttää jopa järjestäytyneen rikollisuuden tai terroristiryhmän tunnusmerkit. Antifan tunnus on punainen ja musta lippu.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.