EU:lla on oikeus pakottaa jäsenmaitaan ottamaan pakolaisia vastaan – Itä-Euroopan maat kapinoivat

Italian ja Kreikan pakolaisvyöryn helpottamiseksi kehitetyllä taakanjakomekanismilla jyrättiin Unkarin ja Slovakian ilmoitus siitä että he eivät aio ottaa vastaan pakolaisia muista Euroopan maista. Molemmat valtiot tekivät Puolan tukemana valituksen mekanismista ja siihen on annettu Euroopan unionin tuomioistuimesta hylkäys eilen.

Maat perustelivat valitustaan turvallisuusriskeillä ja etnisesti sekä kulttuurillisesti homogeenisen yhteiskunnan vaarantumisella. Unkari on kunnostautunut viime aikoina oman pakolaisongelmansa minimoinnissa rakentamalla maan rajalle ”pakolaisaidaksi” kutsutun raja-aidan jonka kustannuksiin he ovat vaatineet EU:lta rahoitusta. Perusteena rahoitukselle Unkari mainitsi muidenkin Eu-valtioiden aidasta saaman hyödyn.

Unkari ja Slovakia eivät ole vielä julkaisseet virallista vastausta EU-tuomioistuimen päätökseen mutta olettaa voi että se tulee noudattamaan maiden aiempaa linjaa pakolaiskysymyksessä.

Lähde: EU

9 thoughts on “EU:lla on oikeus pakottaa jäsenmaitaan ottamaan pakolaisia vastaan – Itä-Euroopan maat kapinoivat

  • 7.9.2017 at 11:52
    Permalink

    Tietenkin on valta pakottaa, emmehän me elä missään vapaiden kansojen vapaassa yhteenliittymässä, tuohan on täysin naurettava ajatuskin.. 😀

    Missä äänestitte komission jäseniä? Missä äänestitte Merkelin valtaan? Missä äänestitte liittovaltioon liittymisestä? Missä äänestitte kotimaan muuttamisesta kehitysmaaksi ja kansankin vaihtamisesta kehitysmaalaisiksi? Heeeräääätyyysss!!!

    Mutta ääneni ei tunnu jotenkin kuuluvan, vaikka olen jo yli 10 vuotta pyrkinyt tökkimään nukkujia. Kohta lopetankin, turha kantaa vettä kaivoon. Ihmiset ovat ansainneet kaiken paskan, jonka liittovaltio ja sen tyrannia tuo tullessaan, aivan kaiken. Pitää täysin paikkansa, että ihmiset saavat täsmälleen sellaiset johtajat, jotka ovat ansainneetkin…

    Mietin vain välillä, että koskakohan EU:n todelliset johtajat tulevat kulissien takaa esiin, vai jatketaanko tätä koomista ilveilyä pellejohtajien näyttelemänä? Toki nuo komission nuket voi pitää kulissina, uppoaa nautakarjaan kuin maissirehu, mutta olisi mukava tietää, ketkä maailman raharuhtinaista sanelevat mantereen säännöt…

    Reply
    • 7.9.2017 at 12:26
      Permalink

      Liian monessa Euroopan maassa on EU-diktatuurin ostamista EUnukeista koostettu maanpetturihallitus.

      Reply
  • 7.9.2017 at 12:16
    Permalink

    Oon monesti miettinyt että tietääkö noiden maiden päättäjät että suuri enemmistö suomalaisistakin haluaisi että täällä toimittaisiin yhtä ryhdikkäästi? Vai luuleeko ne että täällä kansa kannattaa kusipäisien päättäjien ajamaa kansanvaihtoa? Ihan oikeasti kyllä hävettää tällähetkellä olla suomalainen, EU-mafian jatkuva nöyristely syö miestä rotan lailla…

    -Iso käsi kuitenkin Unkarille, Puolalle ja Slovakialle! Pysykää tiukkana mafian kirityksestä välittämättä -koko eurooppa ei saa täyttyä saastasta. Täältä suunnalta saattaa kohta riittää tulijoita muslimivapaisiin maihin sellaisia oikeita maahanmuuttajia jotka MAKSAA ELÄMÄNSÄ ITSE.

    Reply
    • 7.9.2017 at 12:45
      Permalink

      Joo, veikkaan kanssa että jos nuo vielä melko köyhät itäblokin maat pitävät linjansa kolonisaation stoppaamisessa, ne tulevat tulevaisuudessa saamaan rahakkaan muuttovoiton varakkaammista ihmisistä. Mutta entä jäljelläoleva EU? Epäilen, että jossain vaiheessa jatkuva painostus, hiillostus ja äänioikeuden rajoittaminen tuottavat tulosta ja Unkarikin sanoo: ”No jos me nyt sitten vaikka vaan muutamia otetaan, että saamme säilytettyä tukiaiset, mutta ihan vaan niitä PERHEITÄ…” Ja tämähän tietty avaa portit täydelle kolonisaatiolle, niitä PERHEITÄHÄN ne tulijat olivat aluksi meilläkin.. Nyt ne PERHEET ovat vaihtuneetkin karvaperseisiin geelistä limaisiin kuvottaviin jätkälaumoihin 🙂

      Ja toisaalta, pääseekö €U:sta liittovaltion julistamisen jälkeen enää pois? Kun historiaa katsoo, ovat liittovaltioviritelmät pyrkineet pitämään ihmiset alueellaan tarpeenvaatiessa väkivalloinkin (Neuvostoliitto & DDR:n muureilleampumiset). Ei ole hyvä laskea ainoita mantereen kultamunia munivia kanoja karkuun, loppuu rahat, luovuus ja kehitys jos tuottavat ihmiset ”karkaavat”.

      Reply
  • 7.9.2017 at 16:41
    Permalink

    Eihän EU:lla ole mitään laillista oikeutusta edes olla olemassa. Täysin rikollinen konstruktio.

    Reply
    • 7.9.2017 at 17:09
      Permalink

      Aivan, yksikään kansallisvaltio EI ole antanut mitään hyväksymistä komission muutamisesta poliittiseksi toimielimeksi! Eikä mitään sopimuksia tällaisesta ole allekirjoitettu! Uskomatonta 😀

      Nämä €U-LOISET ovat vain nimittäneet itsensä ja kaverinsa komissaareiksi ja lisäksi ei ole mitään keinoa edes erottaa heitä 😀 Tämä on kyllä niin uskomatonta sontaa, lyö täysin laudalta Neuvostoliiton joka oli sentään vakavasti otettava maailmanmahti. Kun taas tämä ”Vapaiden kansojen unioni” on umpikierojen pankkiirien liitto, jolla saadaan kaikki valtiot putsattua varallisuudesta ja siirrettyä veronmaksu Goldman & Sachsin tileille valtioiden lainojen korkoina (käytännössä maksamme veroja siis Amerikkalaisille loismiljardööreille).

      Täysi kusetus, jonka KANSALLISEN kokoomuksen edustajat kyllä hyvin tietävät! Ja toki tukevat sitä, vaikka tietävät etteivät tule KOSKAAN pääsemään lähellekään ”niitä pöytiä”, joissa meidän kohtaloamme koskevat päätökset tehdään. ”Niihin pöytiin” kun ei poliittisilla PELLEILLÄ ole mitään asiaa, edes pyyhkimään niitä pöytiä 🙂

      Reply
      • 8.9.2017 at 01:18
        Permalink

        Vihreiden kravattiosastoksi siirtynyttä kokoomusta johtaa siinä vallankaapannut punaliberaali maanpetturi-klikki ja äänestäjinä on mm. joukko sen hyödyllisiä idiootteja, jotka vielä luulevat äänestävänsä entistä ’koti-, uskonto- ja isänmaa’-puoluetta. Puolueen nimestäkin on vaivihkaa otettu pois sana ’kansallinen’.
        Nykykokoomuksen agendaan näyttää kuuluvan mm. Suomen negroidistaminen Afrikasta vyöryvällä ylijäämäväestöllä EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaisesti.

        Näin kaksi heistä ihastellen katselee luomustaan EU-diktatuurin SuOMALIA-provinssin erästä kylää:

        ”Stubb: “Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka”
        29.08.2015 12:00
        Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) kävi yhdessä sisäministeri Petteri Orpon (kok.) kanssa tutustumassa turvapaikanhakijoiden tilanteeseen Punavuoren vastaanottokeskuksessa Helsingissä…”,
        http://mvlehti.net/2015/08/29/stubb-itakeskukseen-kun-menee-se-on-kuin-somalia-se-on-hieno-paikka/

        Reply
        • 8.9.2017 at 08:55
          Permalink

          Joo, porukka äänestää yleisestikin noita wanhoja puolueita ulkomuistista, huomaamatta että itse puolue ja sen ajamat asiat ovat muuttuneet täysin toiseksi, kuin mitä luulee äänestävänsä. Kun minä olen ikäni tätä puoluetta äänestänyt ja iskä kanssa ja hyvä on tullut -tyyliin.

          Demaritkin on muuttumassa yliopistopikkuTYTTÖJEN puolueeksi ajamalla transseksuaalien asiaa ja pakottamiseen perustuvaa kasvissyöntiä! Kuka oikea duunari allekirjoittaa enää jotain SDP:n homojulistuksia, HC-feminismiä, itujen mussutusta ja muuta sontaa? Kuinka jumalauta ne saa kusetettua levysepät, kirvesmiehet yms. työntekijät äänestämään itseään? Ainoa vastaus on ammattiliitot. Kun ammattiliitotliitot murentuvat, putoaa demareidenkin kannatus vasemmistoliiton tasolle.

          Reply
  • 14.9.2017 at 17:31
    Permalink

    Suomen ainoa mahdollisuus on noudattaa järjen ääntä: LIITTYÄ UNKARIN, PUOLAN JA SLOVAKIAN RINTAMAAN.
    Emme alistu EU:n määräyksiin, emmekä EU:n taakanjakoon Afrikan pohjasakan ja tyhjäntoimittajaloisien vastaanottoon. Olemme saaneet jo enemmän kuin tarpeeksi tätä pas..joukkoa valituksineen ja rikoksineen tappamaan ja raiskaamaan kansaamme ja harjoittamaan eläinrääkkäystä .
    Nouskaamme esimerkkinä muille vastustamaan muiden kansojen rinnalla Eu:n hirmuvaltaa ja kansojemme tuhoa. Häädetään pahan palvelija Sipilä kumppaneineen.
    Annetaan valta viisaammille, jotka taistelevat hyvinvointimme puolesta, itsemäisen Suomen puolesta.
    Perussuomalaiset ovat kansan puolella.
    Eläköön Laura Huhtasaari ja Jussi Halla-aho rehteine edustajatovereineen.
    Kunnia myös Paavo Väyryselle, joka vuosikymmenien ajan on yrittänyt ohjata
    Suomea oikealle tielle, pysymään erossa tai eroamaan Eu:sta ja eurosta.Hän on saanut aiheetonta pilkkaa ja haukkumista, vaikka on aina puhunut asiaa johdonmukaisesti.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.