Kolumni: Perussuomalaisille olisi savottaa…

Perussuomalaisten kerrottiin tänään saaneen kannatuksensa kasvuun ja hyvä niin. Perussuomalaisella puolueella kun on selkeä tehtävä ja velvollisuus suomalaisessa politiikassa. Ikäänkuin tasapainottamassa tieltä suistuvaa valtiotamme ja sen päätöksentekoa. Nyt kun vasen laita kinastelee keskenään toistensa sanavalinnoista ja siitä kenen kulttuurimarxismi on sävyiltään miellyttävintä, on kansallismielisten suomalaisten aika nostaa profiiliaan ja käyttää keskusteluun avautunut tila hyödykseen. Perussuomalaiset ovat ainoa puolue jolta löytyy tarpeeksi korkean ”äänenkäyttömahdollisuuden” omaavia, realistisin maahanmuuttokannoin varusteltuja kansallismielisiä poliitikoita.

Jussi Halla-aho, Olli Immonen, Juho Eerola, Teuvo Hakkarainen, miksei myös Arto Luukkanen- Nyt on aikaa ja tilaa, näin jääkiekkotermein. Käyttäkää se hyväksenne meidän pienempien puolesta. Niin kovasti olisin tahtonut liittää tuohon listaan myöskin James Hirvisaaren mutta se ei valitettavasti enää tässä maailmanajassa ole mahdollista. Nyt jos koskaan kaivattaisiin hänen simppelin selkeää retoriikkaansa jonka ymmärtää niin herra kuin narri. Kuin Jussi Halla-ahon ja Teuvo Hakkaraisen sekoitus?

Pitkään on keskusteluilmapiiri Suomessa ollut sellainen ettei esimerkiksi maahanmuuttokriittiselle mielipiteelle tai todelliselle alempien tuloluokkien puolustajalle ole ollut muuta saatavaa kuin joko kauniita puheita tai lain kouralla uhkailua. Nyt kun pelot alkavat käydä toteen, kelpaa maahanmuuttokriittisten realismi kuin puuro hullulle. Samoin, vaalien vääjäämättä lähestyessä, alkavat tavallisenkin kansan asiat kiinnostamaan poliitikoita ja sitä kautta valtamediaa.

Jonkun on pidettävä huoli siitä ettei Suomi tai suomalaiset maksa kenenkään loisimista vaan tarjoaa mahdollisuuden työntekoon ja toimeentuloon omille kansalaisilleen. Jonkun on varmistettava että heikoimmista huolehditaan ja että jos paska valuu myös yhteiskunnassa alaspäin, se jakaantuu tasaisesti koko matkalle ylhäältä alas. On pidettävä huolta siitä että kansa on ja pysyy turvassa, on kyse sitten terrorismista tai ulkovallan aseellisesta uhasta. Jotta nämä kauniit puheet toteutuisivat, täytyisi olla sekä rahaa että uskallusta tehdä radikaaleja päätöksiä. Sähkö ei tule pistorasiasta, ruoka ei tule kaupasta ja raha ei tule automaatista. Perussuomalaiset tuntuvat olevan ainoa puolue joa ymmärtää ettei Suomea voida elättää kuin suomalaisella työllä. Ei siis velaksi tai verottamalla valtion maksamia avustuksia.

Mikäli tämä maa aiotaan vielä pakottaa oikealle raiteelle ja sen kansa säästää ruton tehokkuudella kansoja tuhoavalta monikulttuurisuudelta, ovat seuraavat eduskuntavaalit ratkaisevat. Perussuomalaisilla olisi savottaa jos kansa sen savotalle palkkaisi. Kirveelle olisi töitä.

Minä en henkilökohtaisesti tahdo nähdä enää yhtäkään edellisen mittakaavassa maatamme tuhoavaa kompromissihallitusta missä perussuomalaiset ovat mukana. Hallaa se on ilmankin mutta jos omia on sellaisessa mukana, kylmää sieluun asti.

Petri Perta

2 thoughts on “Kolumni: Perussuomalaisille olisi savottaa…

  • 7.9.2017 at 19:59
    Permalink

    Olisihan sitä savottaa, olisi. Mutta kun kukaan ei tee mitään. Kaikki vain puhuvat. ”Touhutaan ja touhutaan vaikka pitäis tehdä jotain” on vanha sanonta.

    Politikot ja kansalaiset voivottelee ja tuo epäkohtia esiin. Tynkkysen uutisiakin pidetään hyvinä vaikka se papukaijan tapaan suoltaa viikon vanhoja artikkeleita ”omina uutisinaan”.

    Eikö kukaan näe tai ymmärrä että kaikki vaan istuu perseellään eikä kukaan tee asioiden muuttamiseksi mitään? Odotetaan että joku toinen tekee. Voivotellaan nykyistä tilannetta ja taivastellaan päättäjiemme päätöksiä. ”Ei mulla mitään väliä mutta nuoria käy sääliksi” on yleisin lause jonka saa suurilta ikäluokilta kun patistaa niitä töihin. Sodassakin pistetään etulinjaan ne jotka ovat vanhoja ja hedelmättömiä. Nuoret säästetään viimeisiksi. Miksei siis Suomessa eläkeläiset ja suuret ikäluokat tee mitään?

    Jos jokainen äänestäisi omaa etuaan ajavaa puoluetta niin eläkeläiseten puolue olisi Suomessa ylivoimaisesti suurin. Ja kun kuuntelee eläkeläisiä niin kyllä ne osaavat vaatia. Silloin maamme kiepsahtaisi eläkeläisten tahdn mukaisesti, mutta nykyinen apinalauma lakkaisi rellestämisen eduskunnassa.

    Taitaa Vastarinta olla niitä ainoita ryhmiä jotka oikeasti tekevät jotain asioiden muuttamiseksi parempaan suuntaan. Vai mitä voitte kertoa plitikoiden tehneen? Ei persut ole ainoa ryhmä jolla on ”oikeus tehdä”. Kuka tahansa Suomen kansalainen saa muuttaa tulevaisuuttamme parempaan päin. Niin minä kuin kolumninkin kirjoittaja. Sanoja on kuultu jo viimeisten 30 vuoden aikana aivan liikaa. Olisi tekojen aika.

    Reply
  • 7.9.2017 at 21:59
    Permalink

    Kaikista tärkein asia olisi saada kansa hereille apatiasta ja hälläväliä mentaliteetista. Tämän(kin) maan väestö on täysin umpiunessa, johtuen mm. median politikoinnista, pimittämisestä ja aivopesusta (Esim. Ruotsista en ole YLE:n uutisissa nähnyt vuosiin rehellisiä uutisia, siis mitä naapurimaallemme kuuluu…). Toki siinä tulee todella turhautunut olo, kun joka tuutista painaa monikulttuurivalhetta kellon ympäri, mutta vaipumalla apatiaan tai toivottomuuteen se apeus vain lisääntyy.

    Olen myös vuosia ihmetellyt kokoomuksen vaalimenestystä joka on 20%:n luokkaa, vaikka puolue edustaa ja ajaa rikkaimman 1-5% etuja ja asioita. Puhuvat toki täysin päinvastaista ja Orpokin vaikuttaa SDP:n puheenjohtajalta, mutta vain vaikuttaa, todellisuus on toinen. Johtuu varmaankin siitä, että ”herrojen elkeet ovat tarttuneet renkiin” Eppu Normaalia lainatakseni ja olo tuntuu asentajastakin velkaisessa omakotitalossa ja osamaksuautossa vakavaraiselta, vaikka olisi 8 tuntia päivässä haalarit päällä ja kädet rasvassa 🙂 Kokoomus EI OLE haalariväen puolue! ;D

    Herättäkää nukkuvat ja loppu seuraa itsestään…

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.