Perussuomalaiset nousseet 1,5 %-yksikköä – Hallituksen kannatus 38,4 %

Tänä aamuna julkaistun kannatusmittauksen mukaan perussuomalaiset ovat kasvattaneet kannatustaan 1,5 %-yksikköä. Samoin kannatustaan ovat kasvattaneet vihreät ja vasemmistoliitto joskin huomattavasti maltillisemmin, vihreät 0,2 %-yks. ja vasemmistoliitto 0,5 %-yks.

Kannatusmittauksen mukaan poliittiset ääripäät kasvattavat kannatustaan haaleampien puolueiden kannatuksen joko pysyessä aloillaan tai jopa pudotessa. Suomen suurin puolue on yhä kokoomus jonka kannatuksessa ei tapahtunut muutosta edellisestä 20,8 % mittauksesta. Kyselyn suurin putoaja oli pääministeripuolue keskusta, joka tiputti kannatustaan 1,1 %-yks.

Toiseksi suurimman puolueen asemaansa vankistaneet vihreät ovat kasvattaneet kannatustaan keväästä yli viidellä prosenttiyksiköllä.

Yleisradio sivuuttaa perussuomalaisten kannatuksen nousun toteamalla kasvun johtuvan yksinomaan Turun terrori-iskusta.

Hallituspuolueiden kannatus on 38,4 % ja sen laskua vauhdittamassa on sinisten räpiköinti 1,4 % kannatuksella. Sinisen tulevaisuuden kannatus on laskenut 0,2 %-yks. sitten edellisen mittauksen.

Lähde: YLE

3 thoughts on “Perussuomalaiset nousseet 1,5 %-yksikköä – Hallituksen kannatus 38,4 %

  • 7.9.2017 at 10:18
    Permalink

    ”Sinisen tulevaisuuden kannatus on laskenut 0,2%…” Ei sinisillä ole tulevaisuutta!

    Reply
  • 7.9.2017 at 10:52
    Permalink

    Kuka hullu äänestää vihervasemmistoa joka haluaa lisätä haittamaahanmuuttoa!

    Reply
  • 7.9.2017 at 11:10
    Permalink

    Perussuomalaisilla on takuuvarma noste aina 30% asti JOS sitä ei mennä romuttamaan maanpettureista koostuvaa hallitusta myötäilemällä -linjaa ei missään nimessä pidä ainakaan löysätä koska uudet kannattajat löytyy toiselta suunnalta, niistä suomalaisista jotka ymmärtävät miten vaikeaan tilanteeseen maa on ajettu ja keitä siitä voi syyttää. Tälle porukalle on lässynläätä turha yrittää syöttää -sitä on viimeiset 20 vuotta kuunneltu ja kuppi on ääriään myöden täynnä.

    Eilen Persuilla olisi ollut tilaisuus tyhjentää pajatso jättämällä kantaväestön provosoimiseen suunnattu ”vihapuhejulistus” allekirjoittamatta -tuollaisten paperilappusten kyhääminen kun samaan aikaan suomalaisia ryöstetään, raiskataan ja murhataan kaduilla on täysin käsittämätöntä! Montako muslimien terrorin uhriksi joutuvaa tällä on ajateltu pelastaa? Kaikki tajuavat että vetoomus oli tehty SYYLLISTEN
    suojelemiseksi. Osa allekirjoittajista kuuluu tuohon ryhmään.

    Ei lappuja vaan tekoja!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.