Huumeratsia koululle usean koirapartion voimin Valkeakoskella: Neljä alaikäistä jäi kiinni

Valkeakosken poliisi teki huumeratsian paikalliselle oppilaitokselle usean koirapartion voimin. Ratsiassa jäi kiinni neljä alaikäistä nuorta, joista kolmea epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja yhtä huumausainerikoksesta.

Ratsia tehtiin kolmisen viikkoa sitten, uutisoi Aamulehti.

– Saimme vihjeen, että oppilaitoksen oppilaiden epäiltiin käyttävän huumausaineita. Menimme paikan päälle usean koirapartion voimin ja kohdensimme etsinnät erityisesti näihin vihjattuihin nuoriin, rikoskomisario Antti Uusipaikka kertoo.

Ratsiassa löydettiin kannabista neljältä alaikäiseltä nuorelta. Kolmea heistä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja yhtä huumausainerikoksesta, mikä viittaa siihen, että yksi nuorista olisi myynyt tai levittänyt kannabista.

– Poliisi pyrkii aktiivisesti puuttumaan huumausainerikoksiin ja erityisesti niiden myymiseen ja levittämiseen, Uusipaikka sanoo.

Komisario Uusipaikka kehottaa ihmisiä jatkossakin ilmoittamaan poliisille, jos he epäilevät jonkun levittävän kaupungissa huumeita.

– Olemme tehneet Valkeakoskellakin useita kotietsintöjä ihmisten ilmoitusten perusteella ja niissä on saatu kiinni useita epäiltyjä. Otamme näitä vinkkejä vastaan jatkossakin mielellämme.

Vinkkejä voi ilmoittaa joko Pirkanmaan vihjepuhelimeen 0800 90022, sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai suoraan Valkeakosken poliisiasemalle 0295 445 877.

Artikkelikuvan koulu ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

Lähde: AL

4 thoughts on “Huumeratsia koululle usean koirapartion voimin Valkeakoskella: Neljä alaikäistä jäi kiinni

  • 8.9.2017 at 18:14
    Permalink

    Ennen otettiin keskiolutta ja jostain sai myös vinettoo ja sekoiltiin. Kesäaikaan tehtiin ja käytettiin kusiasipesässä kiljua. Ajat muuttuu.

    Reply
  • 8.9.2017 at 18:37
    Permalink

    Pakkoruåtsin tunteja ei kestä kukaan selvinpäin…

    Reply
  • 9.9.2017 at 10:53
    Permalink

    Eihän Valkeakoskella tarvitse odottaa vinkkejä. Riittää että kiertää koirien kanssa Valkeakosken kerrostalojen rappukäytävät. Ja aina sielä missä koira raapii ovea, sinne mennään sisään. Niin monta kotikasvattamoa on Valkeakosella. Sointulan nyt tietää kaikki.

    Reply
  • 9.9.2017 at 18:01
    Permalink

    Kuvassa on Turun Sepänkadulla sijaitseva Puronpellonkoulu, jossa minäkin kävin Kansalaiskoulun 7 ja 8 luokat.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.