Mies kävi puukon kanssa nuorten päälle Oulussa – Useita poliisipartioita paikalle

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus to 07.09. klo 20.00 aikaan että Oulun Koskelassa Niittyaron urheilukentän viereisellä parkkipaikalla mies riehuu puukon kanssa,paikalle lähti välittömästi useita poliisipartioita.

Paikalla olleet nuoret kertoivat olleensa viettämässä iltaa musiikkia kuunnellen kun paikalle oli kävellen tullut noin 40-vuotias, hoikka, vaaleanharmaa hiuksinen, silmälasipäinen mies joka oli pukeutuneena ruskeaan huppariin,mustiin farkkuihin ja ruskeisiin kenkiin.

Hän tarttui välittömästi yhtä paikalla olijaa rinnuksista pitäen toisessa kädessä veistä. Hetken perästä hän irroitti otteen ja poistui paikalta jalan.Poliisi ei etsinnöistä huolimatta tavoittanut tuntomerkkeihin sopivaa henkilöä.

Kukaan paikalla olijoista ei saanut minkäänasteisia vammoja.Poliisi laatinut tapauksesta rikosilmoituksen laittomasta uhkaamisesta.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.