Olli Immonen: Miten ministerit kehtaavatkin käyttäytyä noin ylimielisesti kansaa kohtaan?

Kansanedustaja Olli Immonen ottaa jälleen terävästi ja suorasanaisesti kantaa ajankohtaisiin asioihin Facebook-sivullaan. Tällä kertaa Immonen kirjoittaa seuraavasti:

”On niillä pokkaa! Maamme ministereillä siis. Ensin hallitus ajaa politiikallaan Suomen tilanteeseen, jossa terrori-iskujen uhka on todellinen ja jossa myös muut maahanmuuton ongelmat tulevat väistämättä lisääntymään.

Tämän jälkeen hallitus yrittää kääntää kansalaisten huomion todellisista ongelmista eli hallitsemattomasta maahanmuutosta ja omista epäonnistumisistaan vihapuheen kaltaiseen marginaali-ilmiöön. Hallitus siis syyttää suomalaisia vihapuheesta.

Miten ministerit kehtaavatkin käyttäytyä noin ylimielisesti kansaa kohtaan. Itse kyllä olisin Sipilän ja muiden ministerien asemassa tällä hetkellä todella nöyrää miestä. On hyvin valitettavaa, etteivät poliitikot joudu kantamaan millään tavoin vastuuta suomalaiselle yhteiskunnalle aiheuttamistaan vahingoista.”

Lähde: Facebook

8 thoughts on “Olli Immonen: Miten ministerit kehtaavatkin käyttäytyä noin ylimielisesti kansaa kohtaan?

  • 8.9.2017 at 17:23
    Permalink

    ”Miten ministerit kehtaavatkin käyttäytyä noin ylimielisesti kansaa kohtaan.” Kyllä ne vaan kehtaa. Ja lisää on tulossa, esim. tidustelulaki.
    Nyt jo 200 poliisia istuu perseellään ja syynää some-kirjoittelua.
    Ei mulla muuta…!

    Reply
  • 8.9.2017 at 17:39
    Permalink

    Suomessa ei tosiasiassa ole enää kansanvaltaa, eikä edustuksellista demikratiaa. Suomi on vasallivaltio. Todellinen valta on rajojemme ulkopuolella, ja siis käskytys tulee Euroopan Unionin komissiosta. Mitkä valtapiirit tavoitteineen lienevät sitten todellisuudessa senkin takana ja yläpuolella. Kansasta, sen hyvinvoinnusta, tahdosta ja äänestäjistä Suomessa ei näyttäisi olevan enää väliä. Käskyt ja tavoitteet sanellaan muualta. ”Jotain tarttis tehrä” – ja äkkiä.

    Reply
  • 8.9.2017 at 18:02
    Permalink

    Siellä on nyt paniikki päällä kun ovat jääneet kiinni rikoksistaan -useiden henkilöiden kohdalla tekojen vakavuus täyttää maanpetoksen kriteerit. Nyt rikoksen uhri, eli suomen kansa, yritetään hiljentää kun se VIHDOINKIN alkanut vaatia syyllisiä vastuuseen teoistaan. Tähän ei tule misääntapauksessa suostua! Lisää painetta hallituksen suunntaa kaikilla mahdollisilla keinoilla!

    #syyllisetlinnaan

    Reply
  • 8.9.2017 at 18:02
    Permalink

    Sipilä täys rosvo joka suhtees,orpo muijansa kans linnaan välittömästi,risikko nerg ei ymmärrä mistään mitään.Parasta tosiaan on että normi Suomalainen on se suurin syyllinen.Kurkun leikkaaminen on hyve ja sen kritisointi on rasismia.Sairaat johtajat meillä.

    Reply
  • 8.9.2017 at 18:05
    Permalink

    Kansa nukkuu ruususen unta. Kulttuurimarxismia kannattava media ylläpitää valheellista kuvaa EU:sta, kaikki on ihanaa, talous kasvaa ja ihmisillä on hyvä olla. Ja vielä paranee kun sadat tuhannet kehitysmaalaiset rikastuttavat kulttuuriamme.
    Suomi 100 juhlinta on irvokasta pelleilyä.
    Suomi ei ole itsenäinen vaan Bilderbergin eliitin ja korruptoituneen komission orjuudessa.
    Onneksi sentään Unkari, Puola, Tsekki ja Slovakia tajuavat pitää puoliaan matutusta vastaan.
    Toivottavasti tämä paska diktatuuri kaatuu ja saamme itsemääräämisoikeutemme takaisin.
    Nähtävästi EU:n hajotessa Suomi on viimeinen lähtijä….

    Reply
  • 8.9.2017 at 20:22
    Permalink

    Onhan sitä päivittäin paskannettu alamaisen naamalle jo tuhansia vuosia muttei koskaan ennen näin avoimesti.
    Suomalainen on eliitille enää uhka taakka ja rasite. Nam nam mutta ählämit ne ovat tulevaisuuden toivo.

    Reply
  • 9.9.2017 at 10:59
    Permalink

    Johan on Ollikin aktivoitunut, kuten muutkin Persut. Voisi luulla että on vaalit tulossa mutta tässä taitaakin olla sisäinen valtataistelu käynnissä. Toinen toistaan kauniimpia lausuntoja tuodaan kansan luettavaksi. Epäkohtia nostetaan esiin ja vaaditaan muutosta. Immonen, Huhtasaari, Meri ovat kiertäneet maatamme kovin ahkeraan. Ilmeisesti nyt koitetaan tehdä pohajtyötä seuraavaa jytkyä varten.

    MUTTA… missä ovat persujen teot? Mitä tekoja on tehty puheiden sijaan? Kansa kyllä tietää mitkä ovat epäkohtia, ei niitä tarvitse sille kertoa. Me nyt vaan odotamme tekoja ja muutoksia. Ja se joka saa aikaan eniten muutoksia, se saa ääniä

    Reply
  • 10.9.2017 at 17:24
    Permalink

    Sulle Taas puheita. Anna nyt edes mahdollisuus persuille, Soini lähti hillotolppansa perään, nyt voi jotain tapahtuakin. Mielestäni Huhtasaari ja Halla-Aho ovat tuoneet ongelmat tapetille hyvin. Nämä EU:lle kumartavat pää- ja valtiovarainministeri estävät kaiken Suomen etua ajavan toiminnan, näköjään yrittävät estää myös puheet kaiken lisäksi.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.