Tsekin pääministeri: Emme halua maahamme enää lisää muslimeja

Tsekin tasavallan pääministeri Bohuslav Sobotka sanoo suoraan, että hänen maassaan ei haluta enää kasvavaa muslimiväestöä.

Sobotka sanoo, että hänestä olisi arvostettavaa, jos Eurooppa suojelisi ulkorajaansa paremmin. Pakolaisten ottamisen tulisi hänen mielestään aina olla vastaavien kansallisuuksien valtioiden asia.

Terrorismista, rikoksista ja seksuaalisista hyökkäyksistä kysyttäessä Sobotka vastasi tähän tapaan:

– Me näemme myös Euroopassa usein ongelmia eri kulttuurisesta tai uskonnollisesta ympäristöstä tulevien ihmisten integraatiossa.

Pääministeri muistutti maansa auttavan pakolaiskriisin torjuntaa tukemalla Libyan rannikkovartiostoa ja pakolaisleirejä. Tsekin tasavalta myös on lähettänyt poliiseja Balkanille auttamaan rajojen vartioinnissa.

Lähde: Verkkouutiset

2 thoughts on “Tsekin pääministeri: Emme halua maahamme enää lisää muslimeja

  • 8.9.2017 at 16:46
    Permalink

    Hullu Sipilän hallitus ottaa kaikki ne jihadistit, joita viisaat hallitukset eivät suostu rajojensa sisään laskemaan.

    Reply
  • 9.9.2017 at 11:11
    Permalink

    Tsekki, Unkari ja Puola. Siinäkö ovat euroopan pelastajat? Siinäkö ovat ne maat jotka näyttävät esimerkkiä siitä miten EU:ta ja oman maan kansaa pitää suojella?

    Kukas se olikaan joka sanoi:”Pääministerinä minun pitää suojella oman maan kansalaisia”. Mitäköhän meidän Juha kommentoisi vastaavaan asiaan?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.