Ulkomaalaistaustaiset veljekset löivät teräaseella uhria useita kertoja rintakehään Turun kauppatorilla – oikeus julisti tuomion

Turkulainen uutisoi asiasta ensimmäisenä.  38-vuotias Hamza Palani ja 23-vuotias Sabah Saleh Aziz Palani saivat 2 vuotta ja 6 kuukautta vankeutta. Käräjäoikeus tuomitsi heidät korvaamaan uhrille yhteensä 5 295 euroa.

Tapaus sattui Turun kauppatorilla 18.6.2017. Veljekset ajoivat paikalle autoillaan, nousivat autoista ja kävelivät uhrin luokse.

Syyttäjän mukaan veljekset kävivät yhdessä uhrinsa päälle ja löivät tätä teräaseella useita kertoja rintakehään, olkavarteen ja jalkaan. Toinen veljeksistä käytti lyömiseen punavartista teräasetta ja toinen mattoveistä. Toinen tuomituista löi uhria myös nyrkillä.

Yksi viilloista lävisti uhrin rintakehän ja puhkaisi keuhkon, minkä seurauksena uhrille aiheutui veri-ilmarinta. Vamma voi olla hengenvaarallinen.

Uhrin mukaan vihanpito johtui siitä, että hän on arabi. Toinen tuomittu kertoi oikeudelle, että hän oli tavannut uhrin ensimmäisen kerran vuonna 2012, jolloin uhri oli pahoinpidellyt hänet.

Oikeus totesi, että toisen tuomitun ja uhrin välillä on ollut erimielisyyksiä, joiden syistä ja ilmenemismuodoista asianosaisilla on ollut hyvin erilaiset näkemykset.

Käräjäoikeus passitti miehet Turun vankilaan.

 

9 thoughts on “Ulkomaalaistaustaiset veljekset löivät teräaseella uhria useita kertoja rintakehään Turun kauppatorilla – oikeus julisti tuomion

  • 8.9.2017 at 19:14
    Permalink

    Siinäpä sitä oli taas monikulttuuria.

    Reply
  • 8.9.2017 at 20:15
    Permalink

    voin tuntea värinän.

    Reply
  • 8.9.2017 at 20:59
    Permalink

    Turku on viimeisen vuoden aikana noussut helsingin rinnalle taistelemaan himoitusta ”Suomen pers’reikä” tittelissä. Molempien kaupunkien vahva panostaminen ulkomailta hankittuihin vahvistuksiin on tuonut pelikentälle aivan uudenlaista pöhinää -miljardiluokan panostus alkaa vihdoinkin tuottamaan tuloksia joista myös kaupunkien kantasuomalaiset asukkaat pääsevät nauttimaan.

    Reply
    • 9.9.2017 at 06:31
      Permalink

      Yksi tuttuni kertoi että hänen poikansa asuu Turussa ja sinne on pesitynyt todella isoja laumoja nuorista partajanttereistä koostuvia yhteisöjä, jotka notkuvat ostoskeskuksissa ja kahviloissa pitäen kaameaa älämölöä. Naureskelevat halveksivasti osoitellen sormella ja kuvaten kantaväestöä. Eivät mitään työvoimapulaa paikkamaan tulleita ahkeria moniosaajia vaan asenne on jo valmiiksi että me zillailemma ja te maksatte meille elinikäisen ylläpidon.

      Reply
  • 8.9.2017 at 23:02
    Permalink

    Muun maalaiset saa tehdä mitä vaan Ne saa saarnata että kaikki suomalaisetkin jotka on vääräuskoisia saa tappaa Tämäkö ei muka ole vihapuhetta mitä niiden pitää puhua että tuomitaan vihapuheeksi

    Reply
  • 9.9.2017 at 06:38
    Permalink

    Suomi ja muu Läntinen maailma kaivaa omaa hautaansa.

    Reply
  • 9.9.2017 at 07:35
    Permalink

    Suomalainen olisi saanut 10 vuotta…

    Reply
  • 9.9.2017 at 08:40
    Permalink

    Suomen hallituksen jäsenet miettivät vain omia etujaan, laskivat voittavansa tuomalla matuja maahan. Orpon taitaa olla yksi onnellisista ”kun muijalla riittää töitä”. Yritykset tienaavat välillisesti kun ’ilmaisia’ harjoittelijoita on jonoon asti. Tumpelot ja ammatitaitoiset samassa jonossa.

    On tullut epätoivo ja paha olo optimismin sijaan. Vaikea nähdä valoisaa tulevaisuutta kun maamme oikeustoimi rapistuu silmissä. Masennus valtaa maan.

    Ja eikö teräaseiden kuljettelu julkisissa tiloissa ole jo rangaistava teko. Tuntuu että joka toisella on jonkinlainen teurastusväline vääräuskoisen opettamiseen.

    Reply
  • 9.9.2017 at 17:24
    Permalink

    Tulijoilla on oikeudet, meillä kantasuomalaisilla on velvollisuudet; se kertokoot, missä mennään! AMEN!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.