ISIS-loikkari paljastaa: Britti-jihadistit julmimpia kiduttajia

Terroristijärjerstö ISIS:n l. ”islamilaisen kalifaatin” vielä äskettäin hallussaan pitämien alueiden naispuoliset asukkaat kertovat julmasta erityisyksiköstä, al-Khansaa:sta, jonka tehtäviin kuului valvoa sharian noudattamista ja rankaista pikkumaisten sääntöjen rikkojia. Al-Khansaa-prikaati perustettiin v.2014, ja se koostuu yksinomaan ääri-islamilaista naisista. Nyt 25-vuotias loikkari, josta käytetään vain nimeä Hajer, ja joka on itse ollut al-Khansaassa sen alusta alkaen, on kertonut toimittajakirjailija Ahmad Ibrahimille ajastaan ISIS:n kiduttajayksikössä, kidutuksista, kiduttajista ja uhrien kärsimyksistä.


”Hajer” kertoo itsekin osallistuneensa naisten kidutuksiin, ja nauttineensa niistä suuresti. Erityisesti hänelle oli tuottanut huvia uhrin kiduttaminen niin, että tämän aviomies tai isä on paikalla ja pakotettu seuraamaaan toimenpidettä. ”Hajer” kertoo Euroopasta tulleiden muslimitaustaisten nais-jihadistien liittyneen mielellään al-Khansaa-prikaatiin, ja heitä olleen myös kiduttajina.”Hajerin” mukaan he olivat sadistisimpia kaikista.

Lontoolaiset koululaiset Shamima Begum, Amira Abase ja Kadiza Sultana liittyivät myöhemmin al-Khansaahan, kuten myös muslimikäännynnäinen Sally Jones, 47v., Kentistä.  Jones muistetaan myös aiemmasta urastaan punk-bändissä ja lapsestaan josta tuli ISIS:n teloittaja 10-vuotiaana.

”Hajer” kertoi Ahmad Ibrahimille myös v.2014 jihadistien vangiksi jääneen jordanialaisen lentäjän, Muath Al-Kasasbeh:n, kidutuksesta ja julmasta kuolemasta. Hän nimeää kiduttajiksi kaksi al-Khansaan jäsentä, joiden ”taistelijanimet” olivat Um Salama ja Um Rayan. ”Hajerin” mukaan jordanialaisen kidutus oli yksi raaimpia, mitä hän oli nähnyt.

Al-Khansaa -prikaatin naiset vahtivat ISIS:n valvomalla alueella naisten pukeutumista, meikkaamista, yms. käyttäytymistä, ja rankaisivat sadistisesti rikkomuksista kiinnijääneitä. Al Khansaa-naisia pelättiin todella. Euroopassa ja Britanniassa syntyneiden ja aikuistuneiden jihadistien lähi-itäläisiäkin hämmästyttävä alttius julmuuteen on hyvin merkillepantava seikka, ja kertoo jotakin mihin meidän pitäisi kiinnittää huomiota.

Daily Mail.


2 thoughts on “ISIS-loikkari paljastaa: Britti-jihadistit julmimpia kiduttajia

  • 10.9.2017 at 00:38
    Permalink

    Tästä vähän totuuspuhetta koko tästä mielisairaudesta, lyhyt pätkä suom. teksti, kannattaa katsoa:

    Reply
  • 10.9.2017 at 08:01
    Permalink

    Nyt näille on suunnitelmat järjestää ”ohituskaistat” kun raukat palaavat takaisin kotimaihinsa. Traumat hoidetaan joka tosiasiassa tarkoittaa elinikäistä täyshoitoa veronmaksajien kustannuksella etteivät aloittaisi samaa touhua ”kotimaassaan”
    Näille sadisteille olisi vain yksi hoitokeino joka parantaisi kertalaakista.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.