Pertti Kurikan Nimipäivät pyytää apua ja haastaa artistit

Kun päättäjät pysyvät pettäjinä ja polkevat ihmisarvoja, me tarjoamme porkkanan! Näin alkaa Pertti Kurikan Nimipäivät bändin Facebook päivitys.

Kyse on vammaispalveluiden kilpailuttamisen vastustamisesta. Kansalaisaloitteen (jonka voit allekirjoittaa tästä) sisältö kuuluu näin:

Vammaisten henkilöiden välttämättömän avun ja tuen kilpailuttaminen on vastoin YK:n yleissopimusta vammaisten henkilöiden oikeuksista. Esitämme, että julkisia hankintoja koskevan lain (Laki julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista) 9 §:ään lisätään 16. kohdaksi soveltamisalueen seuraava rajaus: ”Tätä lakia ei sovelleta sellaisten vammaispalveluiden hankintaan, joissa on kyse vammaisten henkilöiden välttämättömän huolenpidon ja tuen tarpeista ja tarpeisiin liittyvistä palveluista asumisessa ja jokapäiväisessä elämässä.”

PKN on julkaissut FB sivuillaan videon jossa haastaa bändejä mukaan projektiin. PKN lupaa videolla soittavansa eduskuntatalon portailla, jos vaaditut 50 000 nimeä ilmestyy kansalaisaloitteeseen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.