Jussi Halla-aho sarkastisena: Tulee turvallinen olo, kun tietää, että asiat ovat näin hyvissä käsissä

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho linkkasi Facebookissaan Juhana Vartiaisen twiitin, ja kirjoittaa seuraavasti:

”Poliisi on perinteisesti ollut yksi kansalaisten eniten arvostamista instituutioista. Joku siellä organisaatiossa ilmeisesti kokee tämän ongelmaksi ja yrittää korjata asian.

Ylikomisario Jari Taponen kertoo twitter-seinällään, että on hyvä ajatus pitää täysi-ikäisiä jihadisteja koulussa 14-vuotiaiden suomalaislasten seassa. Koulut ovat kuulemma siitä huolimatta turvallisia, koska niissä on ammattitaitoinen opetushenkilökunta.

Mitenköhän opetushenkilökunta olisi tilanteeseen puuttunut, jos Turussa iskenyt sotalapsi olisikin päättänyt toteuttaa islamiin liittymättömän yksittäistapauksen torin sijasta luokkahuoneessa? Kysymys voi tulla vielä vastattavaksi, koska hän ei ollut ainoa laatuansa.

Samaan aikaan kokoomuksen aivo Juhana Vartiainen kertoo twitterissä terroristien olevan ”pikemminkin tuuliajolla olevia lapsia ja nuoria ja orpoja kuin mitään uskonoppineita ja kulttuurisotureita” ja että nämä tarvitsevat ”lähinnä hoivaa ja koulua”.

Tulee turvallinen olo, kun tietää, että asiat ovat näin hyvissä käsissä.”

Lähde: Facebook

2 thoughts on “Jussi Halla-aho sarkastisena: Tulee turvallinen olo, kun tietää, että asiat ovat näin hyvissä käsissä

  • 11.9.2017 at 00:42
    Permalink

    Minusta heidat pitaisi laittaa eduskuntaan missa olisi fiksuja ja ihania sydammellisia aikuisia huippu roolimalleja heille.he oppisivat siella parhaiten oikeata elamaa kun ovat jo tyoikaisia.he voisivat seurata ministereita huippu virkamiehia ja muita kansan edustajia samalla tuntisivat olonsa turvallisiksi..vartijatkin voitaisi poistaa etteivat provosoisi…muutamia ak 47 konepistoolia saisi jattaa katsomoon jotta heilla tulisi luottavainen olo.eikohan tama parasehdotus varmaan saa monta kylla aanta jos sattuisi semmoinen hetki etta ovat ylipaatansa tyopaikallaan….

    Reply
  • 11.9.2017 at 01:57
    Permalink

    Taponen on ilmiselvä tivolipelle! Mitä sellainen tekee poliisivoimissa?!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.