Kaksi National Actionin jäsentä vapautettu

Viime viikolla poliisi pidätti viisi brittimiestä epäiltynä terroristijärjestöön kuulumisesta. Kyseessä on ensimmäisen vuonna 2016 tehdyn terrorismilain nojalla laittomaksi julistetun ryhmän National Actionin jäseniksi epäiltyjä. Tänään viranomaiset ovat ilmoittaneet että kaksi epäiltyä on vapautettu eikä heitä vastaan nosteta syytteitä. Kolme epäiltyä sotilasta pysyvät vangittuna.

Tapauksen tutkinta on siirtynyt armeijalta poliisille huolimatta siitä että epäiltynä on yksinomaan sotilashenkilöitä. Poliisin mukaan miesten toiminta ei ole heikentänyt turvallisuutta vaikka ainakin alkuperäisiin syytteisiin kuului myöskin terroriteon valmistelu.

Britannian sisäministeri Amber Rudd on kuvaillut National Actionia rasistiseksi, anti-semitistiseksi ja homofobiseksi organisaatioksi.

Lähde: The Guardian

4 thoughts on “Kaksi National Actionin jäsentä vapautettu

  • 10.9.2017 at 22:26
    Permalink

    Kansallismielisten vainoaminen on käynnissä ympäri eurooppaa.

    Reply
  • 10.9.2017 at 23:41
    Permalink

    Mutta kun National Action on lakkautettu briteissä niin miten voidaan pidättää järjestöön kuulumisesta? Aivan sama kuin Suomessa koitetaan kieltää ja lakkautta järjestö jota ei ole olemassa.

    Reply
    • 11.9.2017 at 07:19
      Permalink

      No juuri siksi. Koko ajattelusuunta halutaan lakkauttaa. Aina voidaan epäillä, jos ajattelee väärin. Jos joku sionisti vielä vaatii ja pitää merkittävänä uhkana, poliitikot juoksevat. Tässä on vipu kaikkien toisinajattelijoiden kitkemiseen. Pian keilletään myös ”rasistinen materiaali” ja sen hallussapito. Kotietsinnät voidaan kohdentaa teidän persulienkin haluaman tiedustelulain avulla

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.