Poliisi suorittaa rekonstruktion Turun puukotuksiin liittyen 10.9. tapahtumapaikalla

Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos suorittavat sunnuntaina 10.9.2017 rekonstruktion perjantaina 18.8 tapahtuneisiin puukotuksiin liittyen.

Asiaan liittyen on jo aiemmin suoritettu alustava rekonstruktio mutta tutkinnassa selvitettyjen tarkentuneiden tapahtumatietojen perusteella rekonstruktio uusitaan.

Rekonstruktiosta aiheutuu lyhyitä liikennekatkoksia Turun kauppatorin ja Puutorin ympäristössä sunnuntaina aamupäivän aikana.

Alueella liikkuu myös normaalia enemmän poliisiviranomaisia.

Lähde:Poliisi

2 thoughts on “Poliisi suorittaa rekonstruktion Turun puukotuksiin liittyen 10.9. tapahtumapaikalla

  • 10.9.2017 at 16:45
    Permalink

    Näitä rekonstruktioita on poliisilla tulevaisuudessa luvassa paljon lisää mikäli nyt ´´vihapuheen´´ tutkinnalta joutavat.Maahantunkeutujilla on työllistävä vaikutus.Suomi nousuun!

    Reply
  • 11.9.2017 at 05:18
    Permalink

    Eikö tämänkin ajan voisi käyttää niiden tuhansien LAITTOMASTI maassanotkuvien etsimiseen? Mitä helvetin hyötyä tuolla on enää pelleillä? Herääkö ne uhrit henkiin vai mikä on tarkoitus?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.