Lentävä hevonen?

Es noticia viral Facebook sivulle on ladattu hyvinkin erikoinen video lentävästä hevosesta. Kommenteista ei juuri selviä mistä on kyse. Muutamat kommentoivat asiaa tornadon syyksi. Osa Allahin tekosiksi. Mysteeri jäänee selvittämättä, katsoja päätelköön tämän itse, videota on katseltu jo yli 22 miljoonaa kertaa:

Päivitetty: Muslimien uskonnon mukaan Allah nousi taivaaseen lentävällä mustalla hevosella. Tätä saarnataan useissa moskeijoissa. Alunperin kyseinen video ladattiin nettiin Angel Louise Dela Cruzen toimesta 25. marraskuuta 2014. Video ei ole kuvattu Mekan yllä kuten väitetään, vaan Jeddahissa, Saidi-Arabiassa. Videota on analysoitu paljon ja lopputulos monissa eri lähteissä on se, että ukkosmyrskyn aikana joltain on päässyt iso musta hevosenmuotoinen ilmapallo lentoon. Tarkkaan videota katsottaessa kohdassa 0,07s hevonen jopa ”lentää” väärinpäin.

2 thoughts on “Lentävä hevonen?

  • 12.9.2017 at 05:23
    Permalink

    Joku vääräleuka kusettaa muslimeja nyt oikein olan takaa. Drone tai vastaava.Taikausko on vahva näissä, kuten eräs Yoda sanoisi.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.