Varastetut passit kulkeutuvat Eurooppaan – Terroristit soluttautuvat turvapaikanhakijoiden joukkoon

Syyrian valtiolta varastettiin 18 002 tyhjää Syyrian passia joiden uskotaan joutuneen ISIS-terroristien käsiin. Terroristiryhmittymät käyttävät sekä väärennettyjä että varastettuja passeja soluttautuakseen Eurooppaan turvapaikanhakijoina. Vuonna 2016 Saksan rajaviranomaiset löysivät tarkastuksissaan ainakin 8625 väärennettyä passia pakolaisten käytössä.

State Criminal Police Office (LKA) edustaja: ”Tapauksia on todellisuudessa paljon enemmän. Näiden (väärien tai varastettujen) passien käyttäjät on löydettävä ja heidän asumuksiinsa tehtävä kotietsintä.”

Asiasta kerrottiin vain päiviä myöhemmin siitä kun Der Spiegel uutisoi Saksasta turvapaikkaa hakeneista, lukemattomia massamurhia tehneistä noin kuudestakymmenestä Al-Nusran ja ISIS:n jäsenistä.

Vuoden 2015 jälkeen Saksa on ottanut vastaan yli miljoona turvapaikanhakijaa johtuen Angela Merkelin mahdollistamasta ”avoimien ovien politiikasta”. Suurin turvapaikkaa hakeneiden ryhmä oli Syyrialaiset. Maassa on tehty jo useita terrori-iskuja joista tuhoisin oli 2016 Berliiniin tehty isku, jossa Tunisialainen ISIS-terroristiksi paljastunut turvapaikanhakija ajoi rekalla väkijoukkoon tappaen 12 ihmistä.

Linkki: RT

4 thoughts on “Varastetut passit kulkeutuvat Eurooppaan – Terroristit soluttautuvat turvapaikanhakijoiden joukkoon

  • 11.9.2017 at 10:32
    Permalink

    Ei tarvi soluttautua kunhan kävelee sisään vaan -mitään kontrollia ei ole.

    Reply
  • 11.9.2017 at 13:15
    Permalink

    ”Ei saa antaa pelolle valtaa” – varmaan vallanpitäjämme lisäävät panssarointia autoihinsa ja palkkavat ITSELLEEN lisää turvamiehiä.

    Reply
    • 11.9.2017 at 13:18
      Permalink

      Tärkeintä noille ruskeakielisille EUnukeille on, että Kalergi-suunnitelma Suomen ja muun Euroopan negroidistamiseksi etenee!

      Reply
  • 11.9.2017 at 17:59
    Permalink

    Ensi vuonna rytisee Euroopassa kunhan kototuvat.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.