EU:n Juncker toiveikkaana: ”Euroopan purjeissa on taas tuulta!”

Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker on pitänyt vuosittaisen puheensa koskien EU:n nykytilaa. Puheessaan hän toi esille muunmuassa unionin viidettä vuotta jatkuvan taloudellisen toipumisen, alhaisimman työttömyyden yhdeksään vuoteen ja sen kyvyn päästä yli yhden sen suurimman jäsenmaan, Britannian erosta.

-”Brexit ei ole kaikki kaikessa. Se ei ole Euroopan tulevaisuus”.

Toiveikkaiden ja valoisien teemojen lisäksi Juncker mainitsi puheessaan Turkin näillä näkymin kariutuneet haaveet EU-jäsenyydestä. Hänen mukaansa Turkin käyttämä retoriikka ja sananvapausrikkomukset ovat vieneet Turkkia kauemmas unionista. Turkin presidentti Erdogan on esimerkiksi kutsunut EU:n johtajia fasisteiksi ja natseiksi sekä vangituttanut useita länsimaalaisia journalisteja.

-”Keskellä kiivaita keskusteluja ja väittelyitä toimittajat kuuluvat toimituksiin, eivät vankilaan”.

Juncker otti kantaa myös Euroopaan toistuvasti iskeviin pakolaisaaltoihin. Hänen mukaansa Euroopan tulee tulevaisuudessakin auttaa vainottuja.

-”Eurooppa ei ole linnoitus, eikä siitä sellaista koskaan tule”.

Lähde: AP

4 thoughts on “EU:n Juncker toiveikkaana: ”Euroopan purjeissa on taas tuulta!”

  • 13.9.2017 at 22:07
    Permalink

    Eli toisinsanoen cuck Juncker iloitsee valkoisten systemaattista tuhoamista -> hamppukravaattia ja paljon.

    Reply
  • 14.9.2017 at 00:22
    Permalink

    Otsikon pitäisi olla ”Euroopan kaduilla on verta”

    -Helvetin huonoltahan tämä näyttää -kansallisvaltioiden tuhoamista, massiivisia väestösiirtoja, yhteistä armeijaa ja budjettia…eli täydellinen haltuunotto JOS annamme
    näiden suunnitelmien toteutua. Tämä ei todellakaan ole niitä lupauksia millä nämä mafiosot KAUPPAunionin suomalaisille 1994 saivat myytyä. Eroon on pakko päästä kustannuksista välittämättä tai edessä on kehitysmaalaisten elättäminen ilman vastarinnan mahdollisuutta poliittisen poliisin jatkuvassa valvonnassa.

    -Ei oo mun juttu…

    Reply
  • 14.9.2017 at 06:15
    Permalink

    Junkkeri haluua yhä kiimaisemmin EU:sta liittovaltiota. Muutama verinen isku Euroopassa lisää ja Venäjä pelottelua niin omenat alkavat olla kypsiä. Myös pelottelu Euroopan väestön ikääntymisellä ja tulevien sukupolvien eläkkeiden sulamisella tuotaa parhaiten tulosta jolla saa ihmiset äänestämään valtaan vain Euroopan pelastavia globalisteja.

    Reply
  • 14.9.2017 at 08:42
    Permalink

    Toi huomauttaminen Turkin sananvapaus ongelmasta menee jo aika koomiseksi. Oliskohan EU tasolla mitenkään havaittavissa sama ongelma? Ei vai?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.