Aarniota viihdyttänyttä prostituoitua kuultu Helsingin hovioikeudessa

Helsingin huumepoliisin entistä päällikköä Jari Aarniota vastaan käytävässä oikeudenkäynnissä on tänään kuultu Aarniota viihdyttänyttä prostituoitua Saaraa.

Saaran mukaan Aarnio tahtoi tavata erityisesti suuseksin merkeissä ja useimmiten virka-aikana kello 12-16.

-S***iä oli olohuoneessa ja keittiön pöydän ääressä. Olohuoneessa oli musta nahkainen tuoli.

Nahkatuolista löytyneiden spermanäytteiden analysointi on jättänyt hienoisen epäilyksen siitä, oliko siemenneste Aarnion vai ei. Sillä ei oikeastaan ole väliäkään sillä Aarnio kieltää vain virka-aikana tapahtuneen s****n. Kyseessä lienee enemmänkin Saaran luotettavuus todistajana.

Aarnion puolustus ei pidä Saaran kertomuksia seksistä uskottavina. Etenkin Saaran kertomukset siitä kuinka Aarnio yllytti ja auttoi häntä alalle eivät puolustuksen mukaan ole totta. Saaran kertomuksen mukaan Aarnio jopa saneli tämän ensimmäisen asiakashankintailmoituksen.

-Olen: näyttävä, vaalea, isot rinnat, pieni perse, tasokas, taitava ja kypsä.

Saara kertoi myös kuinka Aarnio keräsi häneltä pois kaikki 500 euron setelit sillä ne saattaisivat herättää ”epäilyksiä” ja koska hän omien sanojensa mukaan keräili niitä. Heidän sopimansa taksa Saaran tarjoamista seksuaalisista palveluista oli myöskin 500 euroa.

Käräjäoikeus on aiemmin todennut Aarnion syyllistyneen virkarikokseen mm. työajalla harrastetun s****n vuoksi. Mikäli hovioikeus toteaa Aarnion syylliseksi kaikkiin syytekohtiin, odottaa häntä Trevoc-jutusta saadun kolmen vuoden lisäksi jopa kymmenen vuoden tuomio.

Lähde: ESS

One thought on “Aarniota viihdyttänyttä prostituoitua kuultu Helsingin hovioikeudessa

  • 15.9.2017 at 10:28
    Permalink

    Mitä sitten? Jos harrastaa s***iä työaikana ja maksaa sen omasta pussistaan? Eihän toimitusjohtajillakaan ole työaikaa vaan he saavat palkkaa virkansa hoitamisesta.

    Se on kuitenkin tuomittavampaa jos hän on suositellut prostituoidun uraa poliisimiehenä naiselle. Onko tilanteessa ollut mukana kiristystä? Sitä ei vielä tiedetä. Ja olikos tämä Saara se jolle Aarnio osti skootterin?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.