Järkyttävä tulipalo Malesialaisessa opiskelija-asuntolassa, 24 kuollut – ”Näin heidän pienet kätensä kaltereiden välistä…”

Malesian pääkaupungin lähellä sijaitsevassa opiskelija-asuntolassa on syttynyt voimakas tulipalo joka on tappanut 24 ihmistä. Uhreista 22 oli 13-17 vuotiaita opiskelijoita ja kaksi opettajia.

Palo alkoi kolmikerroksisen rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Kuala Lumpurin poliisipäällikkö Amar Singh kertoi medialle uskovansa että uhrit kuolivat palokaasuihin vaikka uhrien ruumiit olivatkin täysin palaneet.

Asukas Nurhayati Abdul Halim kertoi että asuntolassa asuneet pojat huusivat kovaan ääneen apua tulipalon sytyttyä.

-”Näin heidän pienet kätensä kaltereiden välistä ja kuulin heidän itkunsa… Kuulin heidän avunhuutonsa mutta en voinut tehdä mitään”.

Kerroksen asukkaat eivät päässeet poistumaan tulen estettyä kulun kerroksen pääovelle ja jälkeenpäin rakennetun seinän tukittua pääsyn varauloskäynnille.

Darul Quran Ittifaqiyahin koulu on islam-opisto jossa opiskelijat keskittyvät koraanin ulkoa opetteluun. Paikallisten mukaan tällaiset koulut ovat useimmiten vapautettuja valtion viranomaisten tarkastuksista.

Lähde: AP

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.