Poliisi epäilee kahta paperitonta yhteensä kolmestakymmenestä rikoksesta

Laittomasti maassa oleskelevia miehiä epäillään muunmuassa seitsemästätoista asuntomurrosta ja muista omaisuusrikoksista.

Marokkolaiset epäillyt ovat saaneet rikoshyötyä jopa 100 000 euron edestä ja rikostaustaa löytyy muualtakin Euroopasta. Rikospaikalle jääneestä DNA:sta tehty analyysi ei tuottanut tulosta kotimaan tietokannoista joten apua kysyttiin Eurooppalaisilta virkaveljiltä. Samat miehet ovat jääneet kiinni myös Espanjassa ja Ruotsissa ja epäiltyjen henkilöllisyys saatiin selvitettyä.

Molemmat ovat esiintyneet Euroopassa 4-5 eri nimellä ja vain toinen miehistä on tullut Suomeen käyttäen oikeaa nimeään.

Alkuvuodesta tapahtuneen murtosarjan samankaltaisuuksien avulla poliisi pystyi rajaamaan ulos tiettyjä kansallisuuksia ”ammatillisten erityispiirteiden” kautta.

-Tyypillisesti esimerkiksi liettualaiset asuntovarkaat vievät kodeista vain käteistä ja koruja. Nämä kaverukset veivät lisäksi pelikonsoleita, kannettavia tietokoneita, järjestelmäkameroita.

Epäillyt jäivät kiinni juhannuksena ja ovat tällä hetkellä tutkintavankeudessa.

Lähde: TS

4 thoughts on “Poliisi epäilee kahta paperitonta yhteensä kolmestakymmenestä rikoksesta

  • 14.9.2017 at 21:40
    Permalink

    Mites helvetisti näitä Marokkolaisia siellä turuus mahta ollakka? Ja kuka ne on sinne järjestänyt?

    Reply
  • 14.9.2017 at 22:01
    Permalink

    Tietääkseni Marokossa ei ole sellaista hätätlaa että Suomeen asti pitäisi paeta, vai olenko väärässä?

    Ei muuta kuin Marokkolaiseen vankilaan tuomiotaan kärsimään.

    Reply
  • 14.9.2017 at 22:55
    Permalink

    Järjetöntä cengen alue Sen jo tiesi kun perustettiin cengen alue että kaikki voi kävellä eurooppaan mistä vain huumeita rupes tulemaan rutkasti Mikä muu saa Marokosta lähtemään muuta kun rikoksilla elävät ja sosialipummina suomeen tulla Vielä tullaan väärillä nimillä kyllä pitäis olla kattava sormenjälki kuvaus ja tiedot joka maahan euroopassa

    Reply
  • 15.9.2017 at 05:21
    Permalink

    Suomen eduskunta ja hallitus haluvat näitä lisää Suomeen. Ovat persuja lukuunottamatta yksimielisä asiasta.Pääministeri on oikein vedonnut kansalisiin että merkelin ja Saksan unelma toteutuu myös Suomessa. Pääministeri ei ole huolissaan että muuten Suomalaisilla menee yhä huonommin ja erityisesti huonompiosaisilta leikataan, se on ollut alunperinkin tarkoitus. Tietenkin välillisiä veroja ja maksuja korotetaan ja kerrotaan ettei veroja koroteta, sitähän tyhmä kansa ei huomaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.