Juncker tunnustaa: ”Schengen-alue on auttanut terroristeja”

Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker on avoimesti tunnustanut että schengen-alue on auttanut terroristeja mahdollistamansa vapaan liikkuvuuden muodossa. Siitäkin huolimatta Juncker kannattaa avoimia rajoja ja tahtoo jopa laajentaa niitä muun muassa Bulgariaan, Kroatiaan ja Romaniaan.

Euroopan sisäisten rajatarkastuksien ansiosta esimerkiksi Ranskan ja Berliinin terrori-iskuista syytetyt onnistuivat vapaasti pakenemaan halki Euroopan iskujensa jälkeen. Junckerin mielestä vapaan liikkuvuuden edut ylittävät silti haitat.

-”Joiltakin rajoilta on poistettu rajavalvonta mutta ei se silti ole kutsu terroristeille” hän sanoo lisäten ”On totta että ajoittain terroristit hyötyvät avoimista rajoista, mutta päähyötyjät ovat kuitenkin EU-alueen kansalaiset”.

Hänen mukaansa niiden maiden jotka turvallisuussyistä ovat palauttaneet rajatarkastukset, tuli poistaa ne mahdollisimman nopeasti.

Lähde: Dailymail

 

3 thoughts on “Juncker tunnustaa: ”Schengen-alue on auttanut terroristeja”

  • 15.9.2017 at 09:35
    Permalink

    Tämä. Junkersin alkkis pervo kuuluisi hullujenhuoneeseen, ! Miten helvetissä on mahdollista.tuulullakäyvä sekopää johtaa 500 miljoonan ihmisen populaatiota…

    ????

    Reply
  • 15.9.2017 at 09:56
    Permalink

    Nyt pitää ymmärtää Junkerin ulostulon syitä: Käynnissä on valtapeli EU:n johtamisesta. Macron ja Merkel ovat tänä päivänä hyvää pataa ja Merkel on innostuneempi Macronin ”tulevaisuuden eu:sta” kuin Junckerin kännihölmöilyistä. Junker huomasi että valta on luisumassa pois Brysselistä ja Starrbourgista kohti Ranska-Saksa maaperää ja siksi hän teki agressiivisen ulostulon sen johdosta että valta saadaan Luxenburgiin ja että hänestä tulee ensimmäinen koko eu:n presdentti.

    Se mitä vielä ei ole missään julkaisut on se mitä Juncker sanoi viikkoa ennen virallista puhettaan:”Uusi vahvempi EU muodostuu keskeisistä euroopan maista sekä entisistä itä-blockin maista. Mukana on myös skandinvian Ruotsi ja Norja”.

    Mitä te huomaatte noista lauseista? Tanskaa pidetään eurooppalaisena maana, ei skandinaavisena. Meille vain aina opettetaan kouluissa että Tanska on osa pohjoismaita. Ja vain sen vuoksi että se hallitsi aikoinaan Norjan maa-alueita. Mutta tärkeämpi huomio on kuitenkin se että Suomi puuttuu skandinaviasta!!!

    Suomea ei euroopassa koskaan ole pidettu skandinaviaan kuuluvana. Suomea on pidetty/pidetään Neuvostoliiton/Venäjän alusmaana. Nyt, kun Junker otti asian näinkin konkreettisesti esille niin esiin nousee kysymys: Onko Suomi myyty Venäjälle?

    Meiltä on saatu tarvittava rahamäärä EU:n kassaan. Meiltä on lahjoitettu luonnonvarat ulkomaalaisille yrityksille. Ja nyt sitten köyhänä, laman kourissa, meidät on myyty Venäjälle ”satamakaupungiksi.”

    Siinä vaiheessa kun amerikkalaiset yritykset siirtyvät maasta pois tai lopettavat investointinsa, siinä vaiheessa tilanne on vakava. Se on vakava myös silloin kun google:en ei saa yhteyttä. Tai kännyköiden signaalit putoavat alas. Silloin on syytä olla HAM.

    Reply
  • 15.9.2017 at 10:55
    Permalink

    Ja sitten Schengen on auttanut pakoloisia ts. elintasoshoppailijoita.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.