Poliisi löysi epäiltyjä räjähteitä autosta Etelä-Ruotsissa – Valtatie suljettiin liikenteeltä

Ruotsin poliisi pysäytti auton tarkistusta varten Lomman lähellä Etelä-Ruotsissa viime yönä. Autosta löytyi esineitä, joita poliisi epäilee räjähteiksi. Lomma sijaitsee noin 12 kilometriä Malmöstä pohjoiseen.

Auton omistaja, noin 45-vuotias mies on otettu kiinni asiaan liittyen. Laaja alue auton ympäriltä eristettiin ja valtatie E6 suljettiin liikenteeltä molempiin suuntiin. Kansallinen pommiryhmä hälytettiin paikalle tutkimaan autoa.

Auto pysäytettiin 103-tiellä kohdassa, jossa se kulkee valtatie E6:n yläpuolella. E6 on suljettu teknisen tutkinnan ajaksi. Ruotsin Liikenneviraston mukaan on erittäin harvinaista, että Eurooppatie suljetaan liikenteeltä.

Auto pysäytettiin kello kolmelta yöllä Ruotsin aikaa. Pommiryhmä alkoi tutkia autoa vähän ennen kuutta Ruotsin aikaa.

Lähteet: Expressen, Aftonbladet

One thought on “Poliisi löysi epäiltyjä räjähteitä autosta Etelä-Ruotsissa – Valtatie suljettiin liikenteeltä

  • 15.9.2017 at 17:45
    Permalink

    Solut aktivoituvat Euroopassa. Myös Suomi saa osansa tänä vuonna.Mutta, he ovat väkivallan uhreja, eivät sen tekijöitä, sanni twiittaa

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.