Poliisi tiedottaa Suonenjoen auto-onnettomuudesta

Suonenjoella iltapäivällä tapahtuhtuneessa rekan ja koululaisia kuljettaneen pikkubussin välisessä risteyskolarissa loukkaantui kolme henkilöä, joista yksi vakavasti. Kymmenellä henkiilöllä oli lisäksi lievempiä vammoja. Uhreista kuusi on kuljetettu Kuopion yliopistolliseen sairaalaan ja setsemän Suonenjoen terveyskeskukseen. Suonenjoen terveyskeskuksessa on tavattavissa myös krisiryhmä.

Onnettomuus tapahtui, kun pikkubussi tuli Kuopiontietä Suonenjokea kohti ja Jalkalantieltä kärkikolmin takaa tullut rekka törmäsi pikkubussin oikeaan kylkeen. Vuonna 1977 syntynyttä paikkakuntalaista rekkaa kuljettanutta miestä epäillään tässä vaiheessa ainakin liiikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Muut mahdolliset rikosnimikkeet selviävät tutkinnan edetessä. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuuteen.

Poliisi ohjasi tapahtumapaikalla liikennettä. Liikenneonnettomuudesta ei aiheutunut merkittävää haittaa liikenteelle.

Liikenneonnettomuuiksien tutkijalautakunta selvittää yhdessä poliisin kanssa onnettomuuden syytä.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.