Ulkomaalaiset miehet jatkavat pankkiautomaattihuijauksiaan

Kuusankoskella Valtakadun pankkiautomaatilla tapahtui torstaina 14.9.2017 klo 10.20 asiakkaan huijaus, jossa asiakkaan tunnusluku oli saatu urkittua ja sen jälkeen oli harhautettu maahan pudotetuilla rahoilla asiakkaan huomio muualle. Tällöin kortti oli anastettu ja myöhemmin oli nostettu rahaa tililtä. Kortin menettänyt asiakas ei ollut tilannetta huomannut, sillä automaattiin oli vaihdettu toinen kortti.

Luvattomat nostot tapahtuivat muutama minuutti myöhemmin samalla automaatilla sekä sen jälkeen Korialla Porvarinpolun automaatilla.

Tekoon liittyy kaksi ulkomaalaista miestä, joiden käytössä on ollut suomalaisissa kilvissä ollut siniharmaa Renault Megane -henkilöauto.

Kaakkois-Suomen poliisi kaipaa havaintoja kyseisistä miehistä tai autosta. Tietoja voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen: rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Ulkomaalaiset miehet jatkavat pankkiautomaattihuijauksiaan

  • 15.9.2017 at 17:31
    Permalink

    Kun eivät vaan mun olakapään yli tuu kurkkimaan, saattaa ottaa kipiää leukapieliin kurkkijalle.

    Reply
  • 15.9.2017 at 19:45
    Permalink

    kun automaatilla on 2 ulkomaalaista miestä ja tiputtavat rahaa maahan onko se oma vika että päästät katseesi kortista?

    Reply
  • 15.9.2017 at 21:31
    Permalink

    Meninpä tossa keväällä vanhuksen kanssa Hämeenlinna Meritaan niin uks matu tuli muka auttamaan Ystävälläni oli roottori ja siellä nahkakassi niin matu tavoitteli sitä Meinas kai että noilta kahdelta vanhalta vie laukun Tuli onneksi minun viereen kumarassa ja otin päästä kasvojen kohdalta kiinni ja vedin lujaa Kyllä nousi matun pää ja lähti karkuun kun siihen tuli myös pitkä suomalainen mies

    Reply
  • 18.9.2017 at 07:13
    Permalink

    Onko suomalaiset rosvotkin jo niin saamattomia ja tylsiä, etteivät saa pidettyä omaa tonttia puhtaana? Poliisithan alkavat olla jo menetettyä toivoa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.