Petteri Orpo puolustaa vaimonsa kunniaa, ”nyt riittää”

Petteri Orpo on ottanut sosiaalisessa mediassa kovin sanoin kantaa vaimonsa Kanniainen-Orpo Niina Marikan mustamaalaus kamppaniaa vastaan.

Niina vaimon on huhuttu sekaantuneen Lakiverstas Oy:n kautta pakolais businekseen. Orpon sanojen mukaan näin ei ole. Nykysuomi kurkkasi Lakiverstas Oy:n taloustietoihin, joka on perustettu loppuvuodesta 2014 ja liitetty kaupparekisteriin 4.2.2015. Taloustietoja ei ole vielä saatavilla yrityksestä. Suomeen ensimmäinen ja pahin pakolaisaalto iski syksyllä 2015.

Orpon teksti Facebookista:

Nyt riittää

Vaimoni on joutunut häirinnän ja uhkailun kohteeksi. Tätä on jatkunut jo pitkään. Uhkailu johtuu perättömästä tiedosta, että hän olisi perustanut lakiasiaintoimistonsa avustaakseen turvapaikanhakijoita, ja siihen, että hän ryhtyi toimiin tiedon levittäjiä vastaan. Näitä tietoja jaetaan erityisesti valemedioissa, jotka eivät noudata hyvää journalistista tapaa. Päätimme vaimoni kanssa aikanaan jättää valheelliset uutiset omaan arvoonsa, koska hän ei ole eikä halua olla julkisuudessa, emmekä halunneet lisätä vettä myllyyn.

Haluan kuitenkin tuoda esiin faktat, koska jotkut lukevat totena, mitä nämä mediat kirjoittavat. Näitä kirjoituksia myös levitetään totuutena sosiaalisessa mediassa. Vaimoni ei ole, eikä hänen toimistonsa ole, ajanut yhdenkään kansainvälistä suojelua hakeneen ihmisen asiaa. Ei yhdenkään. Eikä toimistoon ole tullut niistä euroakaan. Vaimoni ei vastaa Suomen maahanmuuttopolitiikasta. Työtään hän tekee virkamiehenä oikeuslaitoksessa, jolloin tällainen liiketoiminta ei edes olisi mahdollista.

Ei ole kovin sankarillista uhkailla ministerin puolisoa ja perhettä, joilla ei ole samoja keinoja ja välineitä puolustautua kuin minulla julkisuuden henkilönä. Surullisinta on, että jotkut uhkailevat vieläpä nimimerkin takaa.

Poliitikon työhön kuuluu, että saamme monenlaista palautetta ja sen kestämme. Minua saa arvostella ja neuvoa – niin paljon kuin on tarvis – mutta jättäkää sivulliset rauhaan.

10 thoughts on “Petteri Orpo puolustaa vaimonsa kunniaa, ”nyt riittää”

  • 16.9.2017 at 20:35
    Permalink

    Oma syy -turha lässyttää.

    Reply
  • 16.9.2017 at 21:15
    Permalink

    Se koira älähtää, mihin kalikka kalahtaa.

    Reply
  • 16.9.2017 at 21:38
    Permalink

    Petterillä on melkoisesti juutalaisen näköinen vaimo.

    Reply
  • 17.9.2017 at 05:40
    Permalink

    Soinihan sano että sitä saa mitä tilaa.

    Reply
  • 17.9.2017 at 06:21
    Permalink

    Sisäministeri ja vaimo maahanmuutto virastossa töissä. Ei mitään yhteyttä pakolaisiin, kuin päivä ja yö, eikun järvi vesi ja joki vesi.

    Reply
  • 17.9.2017 at 07:02
    Permalink

    Onko nuo iltasanomien, iltalehden ja kauppalehden jutut poliitikoiden turvapaikkabisneksistä sitten valeita. Niissähän ei tosin kait orposta ole mitään mainitaa ollut. Mutta nämä kytkökset on aika perata pohjamutia myöten. Salailu ja uhrituvat hyökkäykset lisäävät kansan epäluottamusta ja vitutusta entistä enempi nyt kun veronmaksajien kukkaroilla käydään yhä hanakammin. Leikataan vähempiosaiselta kansanosalta, karistaan koulutuksesta, vanhustenhoidosta ym. JA lisätään rahaa laittomasti pääosin Ruotsin rajan yli maahantulleiden ylläpitoon ja vaaditaan heille samaa sosiaaliturvaa tai tosiasiassa parempaa kuin kantaväestölle. Kyllähän tämäkin neuvo on aika outo ministeriltä kun samaan aikaan ongelmana on palautettevien poistaminen maasta. Kyllä politiikoilla pitäsi olla jämpti linja eikä hörhöilla aina tilanteen mukaan.
    http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005358595.html

    Reply
  • 17.9.2017 at 08:27
    Permalink

    No nyt arvostelen ja neuvon sinua Orpo!
    Sisäministerinä toimit päin vittua kun et estänyt laitonta matuvyöryä.
    Käsitätkö että maanpetturimainen toimintasi vituttaa kansaa?
    Jos olisit toiminut Suomen edun mukaisesti silloin ja myös nykyään, kukaan ei vittuilisi sinulle eikä vaimollesi.
    Neuvoisin sinua puolustamaan maamme etua ja lopettamaan EU-eliitin perseen nuolemisen.
    Tässä pyytämäsi. Toivottavasti luet tämän ja heräät todellisuuteen.

    Reply
  • 17.9.2017 at 20:29
    Permalink

    Niinpä taas, tuon sortin poliitikon ”nyt riittää” onkin varsin uskottavia, vastuu jää kuulijalle tai lukijalle 🙂 EI MITÄÄN KYTKÖKSIÄ!!!!

    Reply
  • 18.9.2017 at 09:29
    Permalink

    Matujen puolesta valituksia ajaneitten ja valituksia tehtailleiden nimet ja korvaukset vaadittava julki. Ne on verovaroista maksettu ja varmasti ei ole mitään salassa pidettävää tietoa. Joku kansanedustajaryhmä vaatimaan asialle selvitystä!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.