Tukholma: Puukotus Kärrtorpin Tunnelbana-asemalla

Sunnuntaina (17.09.) aamulla 06.00 tavattiin Kärrtorpin metroasemalla Tukholmassa mies, joka kertoi tulleensa puukotetuksi vatsaan. Poliisi onnistui löytämään veitsen, jolla rikos oli tehty, mutta tekijä on yhä kateissa.

Puukotetulla ei ole hengenvaaraa, poliisi on aloittanut tapauksen tutkinnaan. Ketään ei ole otettu kiinni.

Aftonbladet tänään.
One thought on “Tukholma: Puukotus Kärrtorpin Tunnelbana-asemalla

  • 17.9.2017 at 23:06
    Permalink

    Kaivataan puukosta hyviä tuntomrkkejä!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.