Joensuulainen Pentti Myller on kateissa

Poliisi sai tiedon tiistaina 19.9.2017, että vuonna 1958 syntynyt joensuulainen Pentti Myller on kadonnut.

Poliisi on selvittänyt tapausta nyt kahden päivän ajan ja viimeinen varma näköhavainto Mylleristä on saatu heinäkuulta 2017. Tämän jälkeen Mylleristä ei ole varmoja havaintoja.

Pentti Myller on asunut yksin Joensuun Kiihtelysvaaran Uskalissa. Myller on asustellut tilapäisesti kevään ja alkukesän aikana myös tuttaviensa luona Joensuun Hammaslahdessa ja Kiihtelysvaarassa.

Pentti Myller on noin 180 senttimetriä pitkä ja hän on ruumiinrakenteeltaan hoikka. Myllerillä on tummat pitkähköt hiukset. Hänen vaatetuksestaan ei ole tietoa.

Pienimmätkin Pentti Mylleriin liittyvät havainnot heinäkuun ja syyskuun väliseltä ajalta voi ilmoittaa virka-aikana Joensuun poliisiaseman poliisipäivystyksen puhelinnumeroon 029 541 5320, sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai virka-ajan ulkopuolella hätäkeskukseen.

Kuvassa: Pentti Myller

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.