Joukkovoimannäyttö Alahärmän koulukeskuksessa tänään klo 12:00

0

Tapahtuman järjestäjän tiedotteessa kerrotaan seuraavaa:

”Joukkovoimannäyttö Alahärmän koulukeskuksessa.

Mitä ja miksi?

On tullut aika näyttää, että me pohjalaiset aikuiset välitämme suomalaisista lapsista, emmekä jätä
heidän turvallisuuttaan enää kyvyttömien päättäjien tuhottavaksi. Suomalaiset lapset eivät saa enää olla pelinappuloita tässä olemattoman pienen itseään hyvinä ihmisinä pitävien ihmisten unelmassa, jossa he joutuvat kärsimään seuraukset muutamien rikastuessa.

Jokaisella toivon mukaan on vielä tuoreessa muistissa mitä tapahtui Alahärmän koulukeskuksessa 4.9.2017. Samanlaista on tapahtunut muuallakin Suomessa ja tulee tapahtumaan jatkossakin, ellemme tee siitä loppua. Suomalaisten lasten pitää saada olla lapsia ja koulurauha on heidän oikeutensa. Heidän ei tule joutua pelkäämään oppilaitoksiin sijoitettujen turvapaikanhakijoiden tai pakolaisten vuoksi enää yhtään kertaa.

Sen sijaan, että koulun rehtori olisi tarttunut tapaukseen tiukalla otteella, hän jopa kielsi oppilaita puhumasta koulun tapahtumista missään. Tämä oli se hetki, kun meille riitti. Meitä ei rehtori hiljennä. Lähdemme tekemään tämän selväksi myös paikanpäälle asianomaisille henkilöille. Saavutaan paikalle niin monta kertaa, että tilanne muuttuu ja tehdään sama muuallakin.

Me aikuiset voimme taata suomalaisten lasten turvallisuuden.
Joukkovoimannäyttö tapahtuu Alahärmän koulukeskuksessa 22. syyskuuta klo 12:00.

Paikalle saapuessamme edustamme ennen kaikkea pohjalaisia, mutta myös Suomen kansaa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki järjestöjen ja muiden ryhmien tunnukset jätetään pois.

Aina sanotaan, että Pohjanmaalta on lähdetty ennenkin. Nyt on aika päivittää tuo sanonta nykyaikaan, niin ei tarvitse muistella menneitä urotekoja. Paikalle saapuu ihmisiä ympäri Pohjanmaata ja innostus asiaan on ollut suurta. Kaikki muutkin ovat tervetulleita, koska asia on yhteinen.

Joukkovoimannäyttöön on vielä sen verran hyvin aikaa, että työssäkäyvät ehtivät sopia työnantajansa kanssa vapaasta tuolle päivälle. Osa on jo ottanut jopa palkatonta vapaata päästäkseen paikalle, koska katsovat suomalaislasten turvallisuuden olevan tärkeämpi kuin omat tulot.

Ajatelkaapa kuinka hienoa onkaan sanoa myöhemmin, kun puhutaan joukkovoimannäytöstä, että olin mukana, eikä keksiä tekosyitä poissaololleen. Suomalaisten lasten turvallisuus, hyvinvointi ja tulevaisuus ovat sellaisia asioita, että niiden pitäisi riittää kaikille syyksi paikalle saapumiseen.

NYT RIITTÄÄ!!!”

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.