Puukotus Valmet automotiven tehtaalla? Nykysuomi pyytää vihjeitä

Nykysuomi on saanut vinkin Uudenkaupungin Valmet Automotiven tehtaalla tapahtuneesta puukotuksesta, missä toinen osapuoli olisi viety raudoissa säilöön ja toinen jäi tehtaalle.

Valmetin tehdas hakee uusia työntekijöitä vimmatusti, automotive valmistaa uusia autoja ja ymmärrettävästi tiedon salaamisen takia uudet työntekijät joutuvat allekirjoittamaan salassapitosopimuksen.

Yritimme haastatella muutamia tehtaan työntekijöitä, mutta kukaan ei uskalla antaa haastattelua.

Jos tiedät jotain tapauksesta, lähetä meille tietosi nykysuomi.vihje@gmail.com

Päivitetty juttua 23:53:

Emme normaalisti kommentoi huhuja, mutta tässä tapauksessa on pakko oikaista väärät tiedot. Sosiaalisessa mediassa on liikkunut huhu, jonka mukaan Uudenkaupungin autotehtaalla olisi tänään tapahtunut väkivallanteko ja siihen olisi autotehtaalla liittynyt poliisioperaatio. Molemmat väitteet ovat täysin mielikuvituksen tuotetta eivätkä perustu mihinkään tosiasioihin. Mitään väkivallantekoa tai poliisioperaatiota tai mitään niihin viittaavaa ei ole autotehtaalla tapahtunut. Kyseessä on pelkästään ikävä, täysin perusteeton huhu. Emme tule kommentoimaan asiaa julkisuuteen.
Terveisin
Tomi Salo
Henkilöstöjohtaja Valmet Automotive Oy

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.