Frederik rohkealla uutuusvideollaan Mannerheimina miehen syleilyssä – Mukana liuta julkkiksia (video)

Junttidiscon kuninkaaksikin tituleerattu veteraanilaulaja Frederik on julkaissut uuden musiikkivideon, jossa hän esiintyy itse marsalkka Mannerheimina.

Videolla vilahtaa myös useita muita suomalaisjulkkiksia, kuten Jani Sievinen, Amin Asikainen ja Ilkka Vainio.

Kenellekään ei liene yllätys, että Frederikin videolla näkyy runsaasti paljasta pintaa. Videolla Reetu pelehtii useiden vähäpukeisten naisten seassa, ja suutelee videon naispääosaa esittävää Maria Mondea useaan otteeseen. Myös puolipukeiset tanssitytöt ovat näkyvässä osassa.

Nuorten naisten piirittämä vähissä pukeissa itsekin esiintyvä Frederik näyttää parissa kohtauksessa olevan Mannerheim-hahmossaan miehen kopeloitavana. Onko tämä Reetun kannanotto poikarakkauden puolesta, vai vihjaus Mannerheimin seksuaalisuuteen, josta on vuosikymmenten mittaan liikkunut jos jonkinlaisia huhuja?

Katso video mainoksen alta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *