Halla-aho: Sinisten kannatuskortin täyttäminen on peruste erottaa perussuomalaisista

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kirjoittaa Facebook-sivullaan seuraavasti:

”Siniset ovat pyrkineet vauhdittamaan nihkeästi etenevää korttikampanjaansa vakuuttelemalla ihmisille, että kortin täyttämisellä ei olisi seurauksia tai että se ei sitoisi mihinkään.

Linjamme on, että koska Siniset ovat nimenomaan Perussuomalaisten vahingoittamiseen pyrkivä projekti, kannatuskortin täyttäminen tulkitaan puoluetta vahingoittavaksi toiminnaksi, joka on peruste puolueesta erottamiselle. Kannattajakortit ovat julkisia sen jälkeen, kun ne on kerätty ja toimitettu.

Niiden ihmisten, jotka haluavat jatkaa toimimista Perussuomalaisissa ja osallistua jatkossa esimerkiksi vaaleihin listoiltamme, on hyvä tiedostaa tämä tosiseikka.”

Lähde: Facebook

One thought on “Halla-aho: Sinisten kannatuskortin täyttäminen on peruste erottaa perussuomalaisista

  • 10.11.2017 at 09:43
    Permalink

    Sipilän hallitus kun tykkää konttikuljetuksesta,koko hallitus konttiin ja junaan ,eiks semmonen juna ole lähdössä Kiinaan,

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.