Hohtoneulonnan SM-kisat järjestetään 29.9

0

Hohtoneulonta saattaa kuulostaa moneenkin korvaan vieraalta lajilta. Nimensä mukaisesti tarkoitus on neuloa valopuikoilla-hämärässä.

Tapahtuman facebookissa jaetussa kutsussa mainitaan muunmuassa seuraavaa:

-”Wetterhoffin talo toivottaa kaikki neulomisen ja kädentaitojen ystävät tervetulleiksi Hohtoneulonnan SM-kilpailuun perjantaina 29.9.2017 klo 18 Wetterhoffin taloon Hämeenlinnaan, Wanhaan Kutomoon (2. kerros)

Tuttuun tapaan kilpailussa neulotaan valopuikoilla hämärässä. Uutta on miesten oma sarja Puikkoäijät, joka kisataan heti klo 18.

– Perinteisesti neulominen on mielletty naisten harrastukseksi. Nyt miehetkin pääsevät kokeilemaan ja innostumaan neulomisesta, Hillevi Kaarlenkaski ja Hannele Yrjö-Koskinen Wetterhoffin talosta sanovat.

Puikkoäijät-sarja sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille miesneulojille. Kisaan osallistuvat miehet saavat halutessaan vinkkejä tai neulomismentorin Wetterhoff-myymälän kokeneista neulojista.


– Tiedämme, että muutama mukaan ilmoittautunut on jo aloittanut kotona harjoittelun. Kuulemma ensin kuitenkin valot päällä!”

Tapahtumaan voi ilmoittautua nettilomakkeella ja lisätietoja saa mm. facebookista.

Lähde: facebook

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.