Hohtoneulonnan SM-kisat järjestetään 29.9

Hohtoneulonta saattaa kuulostaa moneenkin korvaan vieraalta lajilta. Nimensä mukaisesti tarkoitus on neuloa valopuikoilla-hämärässä.

Tapahtuman facebookissa jaetussa kutsussa mainitaan muunmuassa seuraavaa:

-”Wetterhoffin talo toivottaa kaikki neulomisen ja kädentaitojen ystävät tervetulleiksi Hohtoneulonnan SM-kilpailuun perjantaina 29.9.2017 klo 18 Wetterhoffin taloon Hämeenlinnaan, Wanhaan Kutomoon (2. kerros)

Tuttuun tapaan kilpailussa neulotaan valopuikoilla hämärässä. Uutta on miesten oma sarja Puikkoäijät, joka kisataan heti klo 18.

– Perinteisesti neulominen on mielletty naisten harrastukseksi. Nyt miehetkin pääsevät kokeilemaan ja innostumaan neulomisesta, Hillevi Kaarlenkaski ja Hannele Yrjö-Koskinen Wetterhoffin talosta sanovat.

Puikkoäijät-sarja sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille miesneulojille. Kisaan osallistuvat miehet saavat halutessaan vinkkejä tai neulomismentorin Wetterhoff-myymälän kokeneista neulojista.


– Tiedämme, että muutama mukaan ilmoittautunut on jo aloittanut kotona harjoittelun. Kuulemma ensin kuitenkin valot päällä!”

Tapahtumaan voi ilmoittautua nettilomakkeella ja lisätietoja saa mm. facebookista.

Lähde: facebook

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.