Varmalta tuhansia aiheettomia maksuhuomautuksia

Vakuutusyhtiö Varmalta on lähtenyt Lindorffin kautta tuhansia aiheettomia maksumuistutuksia.

Varman vuokralaiset ovat saaneet viime viikolla aiheettomia maksuhuomautuksia perintäyhtiö Lindorffilta, joka hoitaa Varman vuokra-asuntojen laskutuspalveluja. Perintäyhtiön kirjeen mukaan heillä olisi vuokria maksamatta neljältä kuukaudelta.

–  Olemme pahoillamme vuokralaisillemme aiheutuvasta ylimääräisesti mielipahasta. Kirjeen saaneiden ei tarvitse huolestua. Kaikille kirjeen saaneille on lähtenyt Lindorffin toimesta viime perjantaina infokirje, jossa kerrotaan, että maksumuistutus on aiheeton ja sen voi hävittää, Varman kiinteistöistä vastaava sijoitusjohtaja Ilkka Tomperi kertoo.

Jos laskun on jo ehtinyt maksaa, rahat palautetaan maksajalle. Tässä tapauksessa asiakkaita pyydetään olemaan yhteydessä Lindorffin asiakaspalveluun numeroon 02 2700 300.

Aiheettomien maksuhuomautusten taustalla on tietokantapalvelimen vaihdon yhteydessä tapahtunut inhimillinen virhe.

Lähde: Varma

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.