Tehostettu valvonta Helsingin ja Tallinnan satamissa torstaina – ajokortti ei ole riittävä matkustusasiakirja

Helsingin poliisilaitos valvoo yhdessä Tallinnan poliisin kanssa ensi torstaina 28.9.2017 maasta lähteviä henkilöitä ja autoja. Poliisin pääkohteena on valvoa, että laivamatkustajien matkustusasiakirjat ovat kunnossa. Myös Raja ja Tulli osallistuvat valvontaan muun valvonnan ohessa.

– Valvomme, että matkustajien henkilötiedot vastaavat matkustajakorttien tietoja. Samantyylinen valvonta järjestetään samaan aikaan Tallinnassa. Valvonta liittyy Viron EU-puheenjohtajuuteen ja Tallinnassa torstaina järjestettävään Digital Summit -kokoukseen, kertoo komisario Henri Helminen Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi muistuttaa, että kaikilla matkustajilla tulee olla mukana henkilöllisyystodistus. Henkilöllisyystodistukseksi lasketaan joko passi tai henkilökortti. Ajokortti ei ole riittävä matkustusasiakirja Viroon.

– Tehostettu valvonta aloitetaan noin kymmeneltä aamulla ja lopetetaan noin kymmeneltä illalla. Sekä poliisi että laivayhtiöt tekevät päivän aikana pistotarkastuksia ja tarkastavat matkustusasiakirjoja, Helminen toteaa.

Tallinnan poliisin edustajat ovat mukana valvonnassa torstain ajan.

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Tehostettu valvonta Helsingin ja Tallinnan satamissa torstaina – ajokortti ei ole riittävä matkustusasiakirja

  • 26.9.2017 at 15:41
    Permalink

    Olisko pitäny valvoa valtavaa maahantunkeutujien laumaa samalla tavalla 2015? Olisko pitänyt häh?
    Kyllä Suomalaisia vahditaan mutta jotkut vitun mutiaiset saa tulla ja mennä ihan miten huvittaa.

    Reply
  • 26.9.2017 at 16:05
    Permalink

    Sama tarvitaan länsirajalle -pysyvästi.

    Reply
  • 26.9.2017 at 17:01
    Permalink

    Resurssit kohdennetaan taas TÄYSIN väärin!

    Reply
    • 27.9.2017 at 02:38
      Permalink

      Tarkoitus on kääntää huomio pois todellisesta ongelmasta eli länsirajasta jonka kautta suomeen tulee laittomat maahantunkeutujat, huumeet, aseet ja varastelevat rikollisliigat.

      -Vain täydellinen idiootti yrittää mitään muuta reittiä. Tämä on yleisesti tiedetty asia niiden keskuudessa jotka jotain ”hommien toiminnasta” ylipäätään ymmärtävät. Valvomaton länsiraja on suomen ongelma nro1.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.