Katso valtamedian sensuroimat videot ”rasistisesta hoitajasta” – Suoraa puhetta maahanmuuttajista

17

Tänään ja eilen suomalaisessa mediassa on kohistu lähihoitajasta, jonka kerrotaan laukoneen ”avoimen rasistisia kommentteja” maahanmuuttajista. Hoitaja on muun muassa suorasanaisesti kertonut maahanmuuttajien geenivirheistä ja taudeista, sekä töissään havaitsemistaan maahanmuuttajien erioikeuksista ja käytöksestä.

Keskustelut on tallennettu ilmeisesti hoitajan keskustelukumppanin toimesta ja saatettu lehdistön tietoon.

Katso kohun nostaneet videot, joita valtamedia ei ole julkaissut, mainoksen alta. Kommentoi alle kommenttikentään, onko mielestäsi kysymys rasistisesta puheesta vai pelkästään tosiasioiden kertomisesta.

 

17 KOMMENTIT

 1. Minusta nuo eivät ole mitenkään rasistisia kommentteja, ne ovat kommentteja realimaailmasta. Ja siksi haluankin tukea ko. hoitajaa. Jos hänelle järjestetään rahakeräys tai muuten tuetaan ja avustetaan, niin mukana ollaan.

  Suomi tarvitse juuri tällaisia totuudenpuhujia. Totuutta ei tarvitse, eikä saa, hävetä. Isänmaalliset ptävät yhtä. Suomi suomalaisille. Ja autetaan toista suomalaista. Juuri tällaisia suomalaisia tarvitaan.

 2. Päättäjien pitäisi sada tietää totuuksia suvakeista…..sama laki niin kuin Suomen kansalaisilla.Ja mitä ne tänne tulee vinkumaan ja isottelemaan,painukoot takas sinne mistä tulikin ja Suomen nyky päättäjät samaan kyytiin.

 3. Mutta kuka on tämä joka nämä nauhoitti ja latasi ne alunperin nettiin. Siinäpä vasta paskiainen. Toinen menetti työnsä.

 4. ”Mut jos ÄÖ on kuuskasi….” Ei helvetti… 😀 Paljonko mahtaa olla ÄO sellaisella, joka kutsuu sitä ÄÖ:ksi… 😀 😀 😀

 5. Pakolaisista kun kerrotaan faktoja edes kärjistämättä mitään niin heti leimataan rasistiksi ja voi saada tuomion vihapuheista, herää kysymys: missä on sananvapaus ja missä on suomalaisen perus oikeudet, mamuilla on enemmän oikeuksia ja tukia yms kuin kanta suomalaisilla!

  • Mene jakamaan hanuriasi noille elukoille,varmaankin yllätyt ,kalvanoita ainakin perläpesi ,niin tauti silloin tartu ei HA HA HAAA

 6. Täysin oikeaa että tuo mielipiteensä ja faktoja esiin.. ei pitäisi tälläisistä pomojen mieliään pahoittaa.. kansan on tehtävä kun hallitus ei halua…

 7. Hammaslääkärit ovat jo raivostuneet tän sakin poissaoloista, kaikki tarjotaan ilmaiseksi, yksityislääkäriä myöten. Kyseinen hoitaja keksi loistavan keinon julkituoda jopa törkeät sairaiden sijoittamiset kouluihin, päiväkotiin etc. Suomessa on jo todettu tuberkuloositapauksia, rokkoja ja niitä salattuja tauteja, joita ei julkaista. Salassapitovelvollisuus ei saa vaarantaa suomalaisten miesten, naisten ja lasten terveyttä, jos asioita ei tiedoiteta, on terveydenhoitohenkilökunta vastuussa ja suuressa vastuussa onkin, jos kunniavieraat tartuttavat suomalaisiin vaarallisia tauteja. Miten esim. aids? Sellainen henkilö tuskin vähän välittää tartuntariskeistä. Kuka on vastuussa? Miten Valvira vastaa?

 8. Tottahan tossa vaan puhutaan. Tämä rasismi matu pelleily vihapuhehöysteellä on mennyt jo aivan liian pitkälle. Eikö nyky ihmisillä ole omia aivoja millä ajatella käyttää ns. maalaisjärkeä. Nuorenmpi ikäluokka aivan aivopestyjä tähän saatanan sateenkaari unelmaan joka ei tule toimimaan. Siis suuri joukko suomalaisista on totaalisesti aivopestyjä valta=valemedian ja TV kautta. Eivät osaa ajatella itse vaan toimivat miten lauma eläin nyt toimii. HERÄTYS ON AAMUUUU.

 9. Kys videoitten katsomisen jälkeen,en mene uimahalliin enkä kylpylähotelleihin,jos siellä on käynyt tai asunut .kyseistä biojätettä.eivätkä sukulaiseni ja tuttavani enää matkusta suomen vesipuistoihin,spaakeskuksiin ja hotellilomille vaan ja ainoastaan siksi että paikat on pilattu päästämällä paskaiset saastuneet alkeelliset kädelliset sisäsiittoiset elukat maahan. ONNEKSI KAIKKI ON VIELÄ TOISIN UUDESSA KOTIMAASSANI JOKA SIAITsEE VAIN NOIN 80 km PÄÄSSÄ HELINGISTÄ-

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.