Putin ilmoitti Venäjän hävittävän kaikki kemialliset aseensa – ”Ikävä kyllä U.S.A ei noudata velvoitteitaan…”

3

Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmoitti tänään Venäjän hävittävän kaikki kemialliset aseensa.

-”Tänään viimeiset kemialliset aseet menevät tuhottavaksi. Tämä on todella historiallinen tapahtuma ottaen huomioon kuinka paljon kemiallisia aseita me perimme Neuvostoliitolta! Monin verroin tarpeeksi kaiken elämän tuhoamiseen.”.

Putin piikittelee Yhdysvalloille sekä tempauksellaan että verbaalisesti sillä Yhdysvallat ovat lykänneet kemiallisten aseidensa hävittämistä jo useaan otteeseen, vastoin molempien maiden 1993 allekirjoittamaa kieltosopimusta.

-”Ikävä kyllä U.S.A ei noudata velvoitteitaan kyseisten aseiden tuhoamisessa. He ovat lykänneet aikataulua jo kolmesti vedoten taloudellisiin syihin, joka Yhsyvaltojen kohdalla kuulostaa hieman oudolta. Toki odotamme Yhdysvaltojen noudattavan näitä velvoitteita siinä missä muidenkin.”

Lähde: Dailymail

3 KOMMENTIT

 1. Kun venäläinen puhuu, pitää miettiä tarkkaan mitä sen takana on. Historia on ainakin Suomalaisia opettanut kovimman jälkeen olla luottamatta pätkän vertaa venäläisten höpinöille.

  • Mitä tarkalleen tarkoitat? Miten kauas taakse pitää, ja kannattaa, katsoa?

   Jos historiaa käytetään luomaan tämän päivän kuvaa, on syytä potkia kaikki amerikkalaista cocacola kulttuuria lobbaava kauas pois. Kansanmurhia, värivallankumouksia, resurssisotia, proxy joukkoja, humanitäärisiä pommituksia etc on aina luvassa siellä missä tähtilippu liehuu.

   Henk.koht tuumaan että kaikki suurvaltapeli pois meidän maasta. Ei kenenkään nappula, ei kenenkään vasalli tai keihäänkärkijoukko joka uhrataan silmää räpäyttämättä. Oma, itsenäinen puolustus. Jos se ei riitä, niin ei riitä. Sitten ollaan pitkässä sissisodassa viimiseen mieheen asti. Maan alistaminen imperialistisen valloitusarmeijan alustaksi turvallisuuden nimissä on hyvä juttu niille ketkä eivät joudu osallistumaan siihen. Jos siellä on mcdonalds ja visa vinkuu, on melko hyvä oletus että finanssitaloutta hallitaan muualta kuin keskushallinnosta käsin. Enemmän tai vähemmän.

   Esimerkiksi USA, edelleen konkurssissa, dollari irroitettu kultakannasta, ja kulutuskoneisto toimii vain sodalla ja jatkuvasti kasvavalla velalla sampille tyypeille kun tämän junaili.
   Valtion velka yli 20 000 000 000 000. Ilman sotia se kaatuu. Ryssillä on velkaa 150 000 000 000.

   Yhteenkään suurvaltaan tai kv finanssiklikkiin aka kabaaliin, ei tule luottaa. IMF, YK, Maailman Pankki ja monet muut isot tekijät ovat hyvin korruptoituneita.

 2. USA on siis Putinin trolli. Mitä muita syitä voisi olla näiden aseiden panttaamiseen? Niinkuin Torsti ehkä päättelisi koko MPKK pohjallaan, usa on osa Venäjän vaikutusyhtälöä, yhdessä mv-lehden ja Simanovin kanssa. Jokainen, joka on joskus maistanut borssikeittoa, on Kremlin asiamies.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.