Etelä Carolina: Poliisi varoittaa ampumasta ”bigfooteja”

Virallinen varoitus retkeilijöille ja metsästäjille annettiin tiistaina (26.09.) kun naapuri-osavaltion Pohjois Carolinan puolella ”bigfooteihin” l. Amerikan luonnossa ehkä tavattaviin ihmisapinoihin erikoistunut harrastelija-tutkijaryhmä väitti tavanneensa moisen olion McDowellin piirikunnassa.

On myös raportoitu tapauksesta, jossa bigfootiksi oletettu otus kivitti maanmittausmerkkejä asettaneiden työntekijöiden ryhmää. Niinpä Greenville Police Department julkaisi varoituksensa. Poliisin mukaan oletettua ihmisapinaa ampuva voikin osua apinaksi pukeutuneeseen pilailijaan.

Asian uutisoi New York Post.VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.