Jagrille sittenkin sopimus NHL:sta?

Jaromir Jagr, 45 vuotiaana yhä huipputason jääkiekkoa pelaava NHL ja arvokisakonkari siirtyi täksi kaudeksi kasvattajaseuransa HC Kladnon riveihin. Sopimus sisältää niin sanotun NHL-pykälän joka mahdollistaa siirtymisen rapakon taakse mikäli sopimus NHL-seuraan syntyy.

Viime kauden jälkeen on sillä rintamalla ollut hiljaista tarjousten muodossa mutta nyt viime kaudella 46 tehopistettä tykittänyt veteraani on herättänyt yhden NHL:n kärkijoukkueiden kiinnostuksen.

St.Louis Blues sai aiemmin tällä viikolla ikäviä uutisia kun Robby Fabbri joutui jäämään koko kauden ajaksi sivuun polvivamman vuoksi ja siten joukkueeseen aukesi pelipaikka hyökkääjälle, joka voisi Bluesin general manageri Doug Armstrongin mukaan hyvinkin olla Jaromri Jagr.

-”Hän (Jagr) on loistava pelaaja. Tottakai olemme käyneet seuran sisäisiä keskusteluja hänestä.”

Joukkueen valmentaja Mike Yeo oli hieman varovaisempi hienoisessa hehkutuksessaan.

-”Voin kertoa vain että hän pelasi hyvin meitä vastaan viime kaudella. Toki täytyy katsoa hänen pelejään vielä enemmän nauhalta mutta hän tekee yhä tasaisesti pisteitä.”

Lähde: nhl.com

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.