Kissantappajalle vaaditaan potkuja nettiadressilla – Lue Ylen kommentit asiaan

2

Parin viime päivän aikana useassa mediassa on ollut esillä tapaus, jossa mies oli laittanut Facebookiin kuvan koiristaan ja kahdesta tapetusta kissasta, hämmennystä herättävillä kommenteilla varustettuja.

Tapetut kissat ovat nyt paljastuneet lemmikkikissoiksi, eli kyseessä eivät ole mitkään kulkukissat. Asiasta on tehty rikosilmoitus.

Adressit.com-sivulle on nyt perustettu adressi, jossa vaaditaan miehen erottamista työtehtävistään. Yle on vahvistanut kissojen tappamisesta epäillyn miehen olevan työsuhteessa Yleisradiossa, mutta taas toisaalla kertonut, ettei henkilö tällä hetkellä ole siellä töissä. Olisiko ristiriitaisen ja kysymyksiä herättävän tiedon syynä esimerkiksi pitkäkestoinen sairausloma?

Pääset allekirjoittamaan adressin tästä linkistä.

Katso myös:

Ylen äänimies leuhkii kissojen tappamisella?

2 KOMMENTIT

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.