Ukip:n puheenjohtaja-suosikki varoittaa islamin vaaroista

Tänään Torquayssa Devonissa kokoontuva Ukip-puolueen puoluekokous on valitsemassa uutta puheenjohtajaa. Median mukaan suosituimmalta näyttää Anne-Marie Waters, islamisaatiosta varoittavan Sharia Watch UK:n perustaja. Watersin jyrkistä mielipiteistä on jo herännyt keskustelua. Häntä pidetään islamin-vastaisena.

Vuoden 2015 vaaleissa Ukip oli kolmanneksi suurin puolue Britanniassa äänimäärältään. Käsityksiä, että Waters olisi liian ekstermistinen nykyaikaisen puolueen johtoon, on esitetty mm. Ukipin europarlamenttiryhmästä.

Kritiikki Anne-Marier Watersia kohtaan saattaa liittyä myös sukupuoleen ja miehiseen epävarmuuteen.

Guardian tänään, Telegraph eilen.



One thought on “Ukip:n puheenjohtaja-suosikki varoittaa islamin vaaroista

  • 29.9.2017 at 15:22
    Permalink

    Vierasperäisten maahanmuuttajien vaaroista ei tarvitse varoittaa Iso-Britaniassa. Ne usein kantavat erilaisia viruksia ja tauteja joihin alkuperäiskannalla ei ole vastustuskykyä eikä mahdollisuuksia puolustautua niiltä. Esimerkkinä punaorava:

    http://www.wildlifetrusts.org/rsu

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.