Useita autoja poltettu Espoossa ja Kirkkonummella

Eilen sunnuntaina Espoossa ja Kirkkonummella on liikkunut autoja tarkoituksella sytyttävä henkilö tai henkilöitä. Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii parhaillaan kahta tapausta, joissa molemmissa autopaloja epäillään tahallaan sytytetyiksi.

Poliisin tiedossa ei vielä ole, liittyvätkö palot toisiinsa.

Ensimmäinen autopalo sattui sunnuntaina aamuyöstä kello 04.40–05.50, jolloin henkilöauto paloi Leppävaarassa Sotarovastintiellä.

Toinen palo tapahtui kello 17.00 aikaan, kun liikennekäytöstä poistettu pakettiauto paloi Kirkkonummen Jorvaksessa Ericssonin teollisuusalueella Torheimintiellä.

Palo levisi sytytetystä ajoneuvosta viereisiin ajoneuvoihin ja lisäksi metallirakenteiseen konttiin. Poliisin saapuessa paikalle pakettiauto oli ilmiliekeissä. Pelastuslaitoksen yksiköt saivat sammutettua tulipalon ennen sen leviämistä muihin lähellä oleviin rakennuksiin.

Autopaloista jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumia nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Artikkelikuvan auto ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

Lähde: Länsiväylä

4 thoughts on “Useita autoja poltettu Espoossa ja Kirkkonummella

  • 2.10.2017 at 16:26
    Permalink

    Olisiko tässä kyseessä ns uusruotsalainen grilli? Aika veijareita nämä pojat.

    Reply
  • 2.10.2017 at 17:14
    Permalink

    Yksittäis tapaus tai keppostelua.

    Reply
  • 2.10.2017 at 21:18
    Permalink

    Kipinät kulkeutuu syystuulen mukana Ruotsin maalta. Lieneekö kenellekään yllätys ? No vihervasemmistollehan tämä on unelma eikä yllätys.

    Reply
  • 3.10.2017 at 11:27
    Permalink

    Eiköhän tää ollut odotettavissa Päättäjätkin vois ajatella jostain jotain sekä tunnustaa TOTUUS

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.