Useita autoja poltettu Espoossa ja Kirkkonummella

4

Eilen sunnuntaina Espoossa ja Kirkkonummella on liikkunut autoja tarkoituksella sytyttävä henkilö tai henkilöitä. Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii parhaillaan kahta tapausta, joissa molemmissa autopaloja epäillään tahallaan sytytetyiksi.

Poliisin tiedossa ei vielä ole, liittyvätkö palot toisiinsa.

Ensimmäinen autopalo sattui sunnuntaina aamuyöstä kello 04.40–05.50, jolloin henkilöauto paloi Leppävaarassa Sotarovastintiellä.

Toinen palo tapahtui kello 17.00 aikaan, kun liikennekäytöstä poistettu pakettiauto paloi Kirkkonummen Jorvaksessa Ericssonin teollisuusalueella Torheimintiellä.

Palo levisi sytytetystä ajoneuvosta viereisiin ajoneuvoihin ja lisäksi metallirakenteiseen konttiin. Poliisin saapuessa paikalle pakettiauto oli ilmiliekeissä. Pelastuslaitoksen yksiköt saivat sammutettua tulipalon ennen sen leviämistä muihin lähellä oleviin rakennuksiin.

Autopaloista jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumia nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Artikkelikuvan auto ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

Lähde: Länsiväylä

4 KOMMENTIT

  1. Kipinät kulkeutuu syystuulen mukana Ruotsin maalta. Lieneekö kenellekään yllätys ? No vihervasemmistollehan tämä on unelma eikä yllätys.

  2. Eiköhän tää ollut odotettavissa Päättäjätkin vois ajatella jostain jotain sekä tunnustaa TOTUUS

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.