Vasemmisto toivoi Trumpin kannattajien kuolemaa Las Vegasin ammuskelussa – Ampuja tunnistettu (video)

Las Vegasin järkyttävän ammuskelutapauksen jälkimainingeissa kuohuu. Asia on luonnollisesti herättänyt vilkasta some-keskustelua, jossa ylilyönneiltäkään ei ole vältytty.

Eräs vasemmistoaktiivi kertoo Twitterissä, kuinka ammuskelun tapahtumapaikalla on ollut runsaasti valkoisia presidentti Donald Trumpin kannattajia. Hän toivoo, että ammuskelun kuolonuhrit olisivat pelkästään tätä joukkoa.

Kyseinen twiittaaja esiintyy nimellä Ann #TheResistance ja kertoo profiilissaan olevansa opettaja, äiti, sisko ja nainen. Hän tuo myös hyvin avoimesti esiin vihansa presidentti Trumpia kohtaan.

Ampujaksi on juuri äsken varmistunut 64-vuotias Stephen Paddock. Ammuskelussa kerrotaan viimeisimmän tiedon mukaan ainakin 50 kuolleen ja vähintään 200 henkilön haavoittuneen. Ampuja ampui hotellin 32. kerroksesta ulos kohti festivaaliyleisöä. Poliisi rynnäköi hänen hotellihuoneeseensa, minkä yhteydessä ampuja sai surmansa.

Paddockin ei tiedetä kuuluneen mihinkään terroristijärjestöön. Poliisin mukaan muita ampujia ei ole.

Katso video ammuskelusta ja sekasorrosta yleisön keskuudessa mainoksen alapuolelta.

Lähde: Heavy

 

 

2 thoughts on “Vasemmisto toivoi Trumpin kannattajien kuolemaa Las Vegasin ammuskelussa – Ampuja tunnistettu (video)

  • 3.10.2017 at 07:30
    Permalink

    Järkensä lopulliseti menettänyt äärisuvakki joka pitäisi passittaa pakkohoitoon pikaisesti. Eihän voi tietää mitä murhia suunnittelee sairaassa mielessään.

    Reply
  • 4.10.2017 at 22:02
    Permalink

    On totta että kiihkosuvaitsevaisuus aiheuttaa pahimmissa suvakeissa syvää ihmisvihaa, sokeata raivoa ja oikeastaan vain negatiivisia tunteita.

    He tarvitsevat nopeasti tehokasta hoitoa ja apua.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.