Arlan uusi mainos jakaa mielipiteitä – ”Nyt meni Arla boikottiin!” (video)

Kansainvälinen meijeriosuuskunta Arla on lanseerannut uuden Luonnollista-mainoskampanjansa, jonka mainokset pyörivät valtakunnallisilla tv-kanavilla. Mainokset ovat katsottavissa myös Arla Suomen YouTube-kanavalla.

Keskustelua on herättänyt mainos, jossa esitellään 3-vuotiaan Sisu-pojan elämää. Mainoksesta selviää, että Sisulla on kaksi perhettä ja yhteensä neljä vanhempaa, ja sen myötä iso liuta isovanhempia.

Mainoksen mukaan Sisulla on Vantaalla kaksi äitiä, eli biologinen äiti naisystävänsä kanssa, ja Helsingissä kaksi isää, eli biologinen isä miesystävänsä kanssa. Mainoksessa näytetään Sisun ”pendelöintiä” näiden kahden perheen välillä.

Sisun isä kertoo mainoksessa, että lapsesta pidetään huoli ja turvataan hänelle paras mahdollinen kasvu ja kehitys. Lopussa ruutuun tulee teksti ”Luonnollista” ja isä toteaa, että Sisu on hyvin etuoikeutettu.

Esimerkiksi YouTubessa eräs kommentoija toteaa videon alla: ”Sori, Arla, mutta tässä ei todellakaan ole mitään luonnollista. Kaksi miestä ei edelleenkään voi saada keskenään biologista lasta, ei myöskään kaksi naista. Tarvitaan siittiö ja munasolu, hypetys ei poista näitä faktoja. Miten ihmiskunnalle olisi käynyt, jos historian ensimmäiset ihmiset olisivat olleet homoja tai lesboja, tai suuri osa väestöstä nyt? Huonosti. Olen iloinen, että aloin boikotoida teitä jo silloin, kun vastaava mainos esitettiin Ruotsin televisiossa, ja aivan varmasti boikotoin jatkossakin.”

Toinen YouTube-käyttäjä taas kommentoi näin: ”Miten tämä mainos liittyy Arlan tuotteisiin? Eihän tämä ole kuin pelkkää sateenkaaripropagandaa. Nyt meni Arlan tuotteet elinikäiseen boikottiin!”

Katso kyseinen Pohjoismaiden suurimman maitotuotteiden valmistajan mainosvideo mainoksen alapuolelta.

23 thoughts on “Arlan uusi mainos jakaa mielipiteitä – ”Nyt meni Arla boikottiin!” (video)

  • 3.10.2017 at 16:55
    Permalink

    ARLA saastuttaa sinunkin mielesi. Boikottiin menee tämä yhtiö!

    Reply
  • 3.10.2017 at 17:50
    Permalink

    Arla Poistui. Emme tarvitse luonnotonta. Luonnollinen ja luonnoton ovat eri asioita.

    Reply
  • 3.10.2017 at 18:33
    Permalink

    Siis kaikki tää hässäkkä vaan sen takia että on 2 isiä..Surullista että ihmiset reagoi näin

    Reply
    • 4.10.2017 at 09:30
      Permalink

      Ei. Vaan siksi että tätä vääristymää lobataan normaalina ja jopa ihannoitavana juttuna.

      Sama kuin sukupuolien ’kirjo’. Kaikki tämä luonnoton tulee suoraan maailmaa oyörittävien voimien think tankkien kynistä. Lapset altistetaan yhä nuorempina hyvin seksuaalisiin ärsykkeisiin. Hyperseksualisointi, homopropsganda, sateenkaariperheet etc. Semmoisen lobbaus ei ole tervettä, eikä kollektiivisesti kehittävää. Päinvastoin. Samaan aikaan katsellaan muualle kun lähi.-itäläiset pitää raiskausjuhliaan naapurin lapsilla ja silpoo omiaan, ja pakottaa naisensa kotiorjaksi.

      Reply
  • 3.10.2017 at 19:05
    Permalink

    Miksei homo tai lesbo voi olla sitä mitä on.
    Miksi yrittää olla kuin hetero?
    Lapsentekohan on heteroiden hommaa.
    Oli miten oli mitä helvettiä joku firma tällä propagandalla yrittää?

    Reply
  • 3.10.2017 at 21:36
    Permalink

    Vittu mitä paskaa saatana.

    Reply
  • 4.10.2017 at 06:18
    Permalink

    Välitön boikotti. Olen arlaa suosinut valion sijaan mutta loppu sekin. Tätä mädätystä ei lompakkoni äänestä.

    Reply
  • 4.10.2017 at 08:50
    Permalink

    Tämä mainoshan on täysin luonnoton. Pikkuinen poika jonka pitäisi saada vanhemmiltaa ”hyvät eväät maailmaan” ja jonka pitäisi olla samalla lähtöviivalla muiden kanssa, kasvaa kieroutuneessa maailmassa. Hän tulee olemaan koko elämänsä altavastaaja ja ”heikompien puolustaja” eikä ymmärrä miksi homot eivät voi koskaan lisääntyä. Hän tulee kouluaikansa ihmettelemään miksi eläimillä on urokset ja naaraat. Ja miksi niiden poikaset saavat juodakseen emon/äidinmaitoa. Mutta homopoarien ei. Oman henkisen herääminen tulee olemaan tuskallinen ja agressiivinen kokemus. Sillä hänellä ei ole sisaruksia joka ohjaisivat ja/tai neuvoisivat. Ja siksi hän kokee olevansa ihan yksin. Paitsi tietyissä piireissä. Ja siksi hänen tulevaisuutensa on jo hyvin pitkälti ennalta päätetty.

    Vaikka huostaanotto on kallista niin…. No, mutta Arlan tuotteet jäivät hyllyyn tästä päivästä alkaen. Vähän sääli koska heidän maustetut rahkansa olivat aika hyviä. LIDL:istä löytyy kuitenkin vastaavia.

    Reply
  • 4.10.2017 at 18:06
    Permalink

    Kyllä täällä on surullista porukkaa, ei ihme et Suomi pysyy näin syvällä suossa, jo yksistään ton asennoitumisen ansiosta. HYVÄ ARLA, et uskallatte ottaa kantaa eriliaisuuteen!

    Reply
  • 5.10.2017 at 23:33
    Permalink

    Voisiko joku vääntää mulle rautalangasta että mitä pahaa siinä on jos kaksi ihmistä rakastaa toisiaan? Olivat sitten mitä sukupuolta vaan.

    Reply
    • 8.10.2017 at 19:42
      Permalink

      Tässä hieman rautalankaa:
      1. Kysymys ei tässä ollut kahden ihmisen välisestä rakkaudesta. Mitä siis oikein horiset?
      2. Homoparit eivät voi luonnollisesti saada lasta

      Reply
    • 9.10.2017 at 07:18
      Permalink

      No jos sun mielestä on normaalia,että nainen,joka luovuttaa vauvan homoille,että setä työntää vehkeensä toisen sedän peffaan,että joku f…g meijeri alkaa suoltamaan tälläistä telkusta lastenkin silmille, niin sitten se sun mielestä on ihan normaalia. Onneksi ihmiset reagoivat tähän n o r m a a l i s t i.

      Reply
      • 28.10.2017 at 08:32
        Permalink

        Mites kun viimeks heteropornoa katsoin niin siellä oli kovasti peppuseksiä.. Pitää ottaa lapset pois heteroilta jos semmosta harrastavat 😀

        Reply
  • 11.10.2017 at 09:17
    Permalink

    Hyi hitto mitä sontaa Arla julkaissut!! Täysin luonnotonta meininkiä. Lapsi opetetaan pienestä lähtien aivan epätodelliseen ja saastaiseen maailmankuvaan aivan kuin tuollainen olisi normaalia terveelle ihmiselle. Boikotoin ehdottomasti kaikkia Arlan tuotteita tästä lähtien!

    Reply
    • 28.10.2017 at 08:30
      Permalink

      Ok mä voisin nyt nimenomaan ostaa Arlaa eli tasan menee? 😉

      Reply
  • 23.10.2017 at 15:58
    Permalink

    hitto te ihmiset olette oksettavia. it’s okay to be gay. musta on tosi hyvä et on tullu enemmä lgbt+ yhteisö esille mediassa tms. mutta ettehä te foobikot sitäkää ymmärrä miksi. lgbt+ ihmiset on sen takia esillä, että ei olis enää sitä ”olen mies, toinen mies katsoo minua kiihkoistasti voi perkele se yrittää iskee mut” vaikka todellisuudessa se sun kiihkoisa katselias olis jonku toisen kanssa siinä ja sä itse olet vaan vainoharhanen koska erilaisuus on outoa ja tietyissä tapauksissa väärin koska hyi ei. senkin takia meitä sateenkaari-ihmisiä on enemmän esillä, koska nyt meillä on hiekanjyvän verran enemmän kuin aijemmin. kuinka moni hetero on lentänyt kotoaan heterouden takia? kuinka monia heteroita kidutetaan venäjällä koska ne on heteroita? kuinka monet heterot saa kuulla paskaa niiden seksuaalisesta suuntautumisesta? kuinka monia heteroita hakattu sen takia koska ne on heteroita? ei yhen yhtään.

    Reply
  • 1.11.2017 at 19:02
    Permalink

    Ainut luonnoton asia on te homofobiset heterot jotka otatte kaikesta herneen nenään. Tää on hieno mainos, ja tykkään, voisi ihan vaan tän takia ostaa arlaa.

    Reply
    • 26.11.2017 at 19:13
      Permalink

      Luonnoton asia olette te anuksenkatkuiset hintit jotka tungette kieroutumianne joka helvetin paikkaan. Mistä lähtien meijerin pitää olla homoilun sanansaattaja ja mistä lähtien elintarvikkeiden tuottajan täytyy jakaa persereijistä kiinnostuneiden propagandaa? Millään fobialla ei asian kanssa ole tekemistä vaan kakkareikäharrastuksenne nyt ei vaan kuulu normaaleiden ihmisten ruokapöytään.

      Reply
      • 4.12.2017 at 14:36
        Permalink

        Eli sun mielestä elintarvikkeiden tuottajien pitäisi jakaa hetero painotteista paskaa? 😀 No, tässä mainoksessa ei kyllä millään lailla mainita kyseisten ihmisten s***i maailmasta mitään. siinä on vaa kaksi rakastavaa isä. Sä oot se joka kehität mielessäs mielikuvia niiden seksielämästä. ja tällä sun logiikalla jos ajattelee niin kuuluuko sitten ällöttävä heteroseksi kenenkään ruokapöytään??? ei siis mitää phobiaa ole, mutta en kyllä itse haluaisi mistään sellaisesta puhua minun kristillisessä homo ruokapöydässä.

        Reply
  • 26.11.2017 at 18:58
    Permalink

    Empä osta enää arlaa se on varma. Kuvottavaa ja luonnotonta touhua.

    Reply
  • 26.3.2018 at 12:18
    Permalink

    Oletko rahoituskriisissä ja tarvitset lainaa? Jos kyllä?? Annamme lainoille liikemiehille ja yksityishenkilöille vain 2 prosentin korkoa. Annamme paikallisille ja kansainvälisille lainoille minkä tahansa laitoksen kaikkialla maailmassa. Annamme lainoja tilisiirron kautta mihin tahansa maahan olet. ota yhteyttä sähköpostitse. (skylimite2000@gmail.com) lisätietoja. Annamme vähimmäismäärän 3.000.00 ja enintään 100.000.000 valuutalle ympäri maailmaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.